Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.5.09

Av: Helle Andersen Fotograf: omnistor.com
Dela
 

Thule: Omnistor utvecklar sitt populära urval av markiser

Den nya markismodellen från Omnistor 5003 ger sina användare modern design som går i linje med de nyaste designtendenserna för husbilar och husvagnar.

Omnistor 5003 kan köpas genom återförsäljare av Thule i Europa.

Omnistor 5003 kan köpas genom återförsäljare av Thule i Europa.


För att kunna tillmötesgå efterfrågan av tyg med låg kontrast fås markisen från Omnistor i två nya färger, Mystic Grey och Sapphire Blue.

Markisen – Omnistor 5003 – innehåller innovativa funktioner såsom en integrerad takränna, som sitter längs den främsta skenan, samt nyutvecklade stödben vilka ger bättre stabilitet och funktionalitet. Markisen monteras med patenterade lås i bägge ändar för att optimera säkerheten när markisen låses. De traditionella kvaliteterna hos Omnistor såsom fantastisk produktstabilitet och pålitlighet, hög belastningsförmåga, kvalitetstyg, lodrät komfortutdrag av stödben och ett teleskopiskt handgrepp är också inkluderat.

Markisen har utvecklats med hänsyn till säkerhetsnormen 74/483EEG, som förbjuder skarpa kanter.

Markisen kan fås i längder upp till 4,5 meter med ett uthäng på max 2,5 meter. Den har en vågrät öppningskanal för bättre passform på husbilar och mindre husvagnar.

- Vi är stolta över att kunna presentera denna nya modell som har utvecklats i förhållande till feedback från marknaden, och som tillmötesgår den nya teknologin. Design, säkerhet och funktionaliteter är alla viktiga värden för oss, och Omnistor 5003 är beviset på att de kan kombineras effektivt. Vi har stor tillit till marknaden idag och fortsätter utveckla och lansera nya produkter, säger Hans De Smet, adm. direktör hos Thule.

Omnistor 5003 kan köpas genom återförsäljare av Thule i Europa.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt