Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.6.10

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Tillbehörsgiganten Movera storsatsar i Sverige

Satsningen inleds i juni och innebär att landets husbils- och husvagnsägare, genom en svensk agent, får tillgång till ett av Europas största camping- och fritidssortiment, dessutom lättillgängligt genom ett helt nytt försäljningssystem.

Klicka för större bild


- Med Moveras nya satsning får svenska konsumenter ett bredare utbud än vad som tidigare funnits. Etableringen av en ny stor aktör inom tillbehörsmarknaden kommer också att innebära en mycket bättre prisbild för konsumenterna, säger Peter Loob, ansvarig för Movera Sverige.

Markiser, isolermattor, förvaringsboxar, satellitsystem… Moveras sortiment omfattar allt som förgyller husbils- och husvagnslivet. Företaget hör till Hymer-gruppen som är Europas största tillverkare av husvagnar och husbilar. Den årliga, berömda Moverakatalogen på nästan 500 sidor, är ett bekant begrepp, för alla som kör fritidsfordon på kontinenten. Även särskilda märkeskataloger för ägare av Hymer, Dethleffs, Bürstner och LMC husvagnar och husbilar finns. I Sverige kommer produkterna att kunna säljas till kunder där kunderna finns.

- Vi kommer att använda oss av nya kanaler för att göra Moveras tillbehör mer lättillgängliga till bästa pris. Än vill jag inte avslöja vilka men jag tror att kunderna kommer att bli mycket nöjda.
- Movera är en stor aktör och det känns spännande och roligt att vara en del av denna start av ett nytt försäljningskoncept. Flera aktörer kommer att delta och som före detta lagspelare gillar jag samarbete, att bygga ett bra team, säger Peter Loob, med bland annat ett förflutet som hockeyspelare i Sverige på högsta nivå.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt