Housecar

CampingSverige.se

18.1.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Tony Ekström ny VD för Polar

Nu är det klart att Tony Ekström blir ny VD för Polar i Dorotea. Tony, som är hemmavarande i Umeå, kommer närmast från företaget Isringhausen i Umeå som är marknadsledande inom konstruktion och tillverkning av innovativa system för stolar till nyttofordon.

Tony Ekström.

Tony Ekström.


Tony Ekström tillträder den 1 februari och ser fram emot att komma igång med arbetet:
– Det känns fantastiskt att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av en så fin produkt och starkt varumärke som Polar är. För mig står alltid kunden i fokus. Vi ska leverera enligt kundens förväntningar och givetvis gärna överträffa dem om det är möjligt. För att uthålligt kunna leverera en premiumprodukt som Polarvagnen är det viktigt att vi arbetar med ständiga förbättringar och är innovativa och lyhörda för marknadens önskemål. En förutsättning är alltid att personalen är engagerade och trivs på sin arbetsplats, säger Tony Ekström.

Gediget intresse av husvagnar

Mikael Colebring som är ägare av SoliferPolar AB och Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken, ser mycket positivt på rekryteringen:
– Jag är oerhört glad att vi har rekryterat Tony Ekström som ny VD för Polarfabriken i Dorotea. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men Tony möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet av produktion, utveckling och tydligt lönsamhetsansvar i kombination med kvalitetstänk, marknadsintresse och intresse för att vårda och utveckla starka varumärken passar han perfekt som VD för Polar. Dessutom är han norrlänning och han har ett gediget intresse av husvagnar och campinglivet, vilket vi tycker är extra roligt såklart, säger Per-Erik Atterwall.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt