Husbil365

CampingSverige.se

26.9.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: TV4
Dela
 

Tony och Jonas är Camping Queens

Har du sett en ”Lets dance”-profil och en stylist på vägarna i sommar? Då kan du ha sett inspelningarna av Camping Queens, ett nytt tv-program som har premiär på Sjuan våren 2016.

Tony och Jonas på väg i sin husbil.

Tony och Jonas på väg i sin husbil.
Fotograf: TV4


Let's dance-profilen Tony Irving och stylisten Jonas Hallberg har under sommaren spelat in ett nytt tv-program för tv-kanalen Sjuan. Tony beskriver programmet som en blandning av ”Fångarna på fortet”, ”Thelma & Louise” och ”Priscilla, queen of the desert".

– Det är två bögar i en husbil som reser land och rike runt, säger Tony Irving som har lång erfarenhet som husbilsåkare.

I programmet visar Tony Irving sina favoritplatser i Sverige för Jonas Hallberg.

I programmet visar Tony Irving sina favoritplatser i Sverige för Jonas Hallberg.
Fotograf: TV4


Invandrare och utlandssvensk

Programmets upplägg är att Tony Irving visar sina favoritplatser i Sverige för Jonas Hallberg. Tony är bördig från Storbritannien, men har bott i Sverige sedan 1993. Hallberg å sin sida är utlandssvensk sedan 17 år tillbaka och van vid det glamorösa livet bland supermodeller och kändisar, långt från friluftsliv och fjällvandringar.

– Tillsammans besöker vi svenska smultronställen och träffar samtidigt spännande gäster på vägen, säger Tony.
Gästerna är allt från svenska megastjärnor, toppdesigners och supermodeller till personer de möter ute på vägarna.

”Camping queens” får premiär under våren 2016 i Sjuan.

Klicka för större bild
Fotograf: TV4


Fakta:

Tony Irving, 48 år, arbetar som artist, entertainer, dansare och koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4.

Jonas Hallberg, 43 år, är stylist för Hollywood-eliten bl a Cindy Crawford, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Cameron Diaz och Catherine Zeta-Jones. Han har en stil som är känd över hela världen. Han har medverkat program som "Super¬stylisten Jonas", "Top model Sverige" och Let's Dance där han dansade med Malin Watson.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt