Campout

CampingSverige.se

13.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Jambo Feriepark
Dela
 

Toppbetyg till Jambo Feriepark

TopCamp Jambo Feriepark är utan jämförelse Danmarks bästa campingplats.

Jambo Feriepark har en härlig barnvänlig pool.

Jambo Feriepark har en härlig barnvänlig pool.


Jambo Feriepark kan under säsongen 2009 skryta om att vara en av Danmarks få femstjärniga campingar, och hamnar därmed i topp bland de danska toppcampingplatserna. Campingrådet, som står för klassificeringen av alla danska platser, har tilldelat Jambo Feriepark toppbetyg. Campingplatsen är därmed officiellt Danmarks bästa.

Gillar du inte att tälta eller bo i husvagn kan du hyra någon av dessa trevliga lyxstugor.

Gillar du inte att tälta eller bo i husvagn kan du hyra någon av dessa trevliga lyxstugor.


Jambo Feriepark spräcker skalan

Alla campingplatser värderas i 17 olika kategorier, där det ges från 0-6 poäng, allt efter kvalitet. Därmed ger toppbetyg i alla kategorier ett resultat på 102 poäng. I fem kategorier är Jambo Ferieparks standard dock så exceptionell att Campingrådet blivit tvungna att spräcka skalan och tilldela platsen allt som allt 107 poäng av 102 möjliga.

- Jag är väldigt glad för det erkännande Campingrådet gett oss. Det visar att det lönar sig att satsa på kvalitet och jag ser det som en morot för kvalitetsutvecklingen inom camping och inte minst vill jag lyfta fram Jambo Ferieparks team av nyanställda då de gjort stora insatser och presterat bra, berättar Karsten Egelund, innehavare av Jambo Feriepark.

Den stora lekplatsen garanterar många härliga lekstunder tillsammans med barnen.

Den stora lekplatsen garanterar många härliga lekstunder tillsammans med barnen.


Jambo Feriepark fortsätter framgången

Campingplatsen, som de senaste åren har utvecklas konstant på alla områden, har hela tiden också satsat på kvalitet, både när det gäller faciliteter och säkerhet, men också i hög grad aktiviteter och service.

- Det är många olika typer av människor som åker på campingsemester. Vi har gjort stor succé genom att erbjuda en riktig semester till moderna familjer som värdesätter hög service och fin standard på faciliteter och aktiviteter. En ambition som vi kommer att fortsätta med vidare under platsens utveckling, för även om vi har spräck nivån finns det bara en väg – och det är framåt, avslutar Karsten Egelund.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt