Solhem Husbil

CampingSverige.se

19.9.16

Av: Sandra Irengård Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Lyckad mässa för Hobby

När modellåret 2016 summerades i samband med årets Elmia Husvagn Husbil prisades Hobby främsta återförsäljare. Samtidigt startade det nya modellåret med en försäljning som nådde långt över målet.

Elegant interiör på en Hobby Excellent.

Elegant interiör på en Hobby Excellent.
Fotograf: Torbjörn Lagerwall


– Vi har, precis som branschen i stort, haft ett väldigt bra år bakom oss och mycket tyder på att det kommande blir ännu bättre, säger Mats Svensson, vd för Hobby Caravan.

Modellåret 2017 startade i och med branschmässan Elmia Husvagn Husbil i Jönköping i september. För Hobby blev det rekordförsäljning.

– Vi hade som mål att sälja 100 enheter. Men när mässan var summerad hade vi tecknade order på 146 sålda vagnar. Det är makalöst bra. Vi blev också uppvaktade av företag som vill bli framtida återförsäljare, ett gott betyg på att vi har ett starkt varumärke och produkter som är efterfrågade, fortsätter Mats Svensson.

Mats Svensson, vd Hobby Caravan, har all anledning att vara glad.

Mats Svensson, vd Hobby Caravan, har all anledning att vara glad.


Europas mest köpta husvagn

Mats Svenssons svar på vad förklaringen är till att Hobby är Europas mest köpta husvagn:

– Vi lyssnar på vad kunderna vill ha. Det är grunden till vårt breda och ”skräddarsydda” modellprogram. Vi har enormt duktiga återförsäljare som är kunniga på produkterna. Dessutom jobbar vi hela tiden med att utveckla oss. Att äga en Hobby ska vara enkelt, bekvämt och säkert. My Hobby-appen är ett bra exempel. Med den kan du styra funktioner som exempelvis värme, kyla och belysning från din telefon. Det gör livet med din vagn enklare, bekvämare och säkrare.

Tumbo är största återförsäljare av Hobby husvagnar i Sverige. Mats Svensson från Hobby överlämnar diplom till Tumbos vd Jan Östling.

Tumbo är största återförsäljare av Hobby husvagnar i Sverige. Mats Svensson från Hobby överlämnar diplom till Tumbos vd Jan Östling.


Tre i topp

Tumbo Husvagnar Husbilar i Kvicksund (mellan Eskilstuna och Västerås), är Sveriges mesta Hobby-återförsäljare modellåret 2016. På andra respektive tredje plats kom Vinslövs Fritidscenter (Skåne) och Bengts Husvagnar i Alvhem, Västergötland.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt