CampingSverige.se

12.9.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Tumbo: Hobbyetta i Sverige – igen!

Sveriges främsta Hobby-återförsäljare heter Tumbo Husvagnar & Husbilar i Kvicksund. Igen! För sjätte året i rad är det Tumbo som hamnar överst på prispallen.
– Vi har valt att satsa enbart på Hobby som vårt husvagnsmärke. Det är en av förklaringarna till våra stora framgångar, säger Cecilia Östling, marknadsansvarig på Tumbo Husvagnar & Husbilar.

Linnéa, Cecilia och Jan Östling tar glatt emot  diplomet av Mats Svensson, vd för Hobby Fritid.

Linnéa, Cecilia och Jan Östling tar glatt emot diplomet av Mats Svensson, vd för Hobby Fritid.
Fotograf: Hobby Fritid


Modellåret 2017 blev ännu ett framgångsrikt år för Hobby som är det mest sålda varumärket i Europa.
– Nyckeln till våra framgångar är kombinationen bra vagnar och duktiga återförsäljare. Sedan fyra år tillbaka arbetar vi med ÅF-konceptet Auktoriserad svensk Hobbyåterförsäljare för att säkerställa kunskap, service och tillgänglighet för våra kunder, berättar Mats Svensson, VD för Hobby Caravan.
Sveriges främsta Hobby-återförsäljare är för sjätte året i rad Tumbo Husvagnar & Husbilar, strategiskt beläget i Kvicksund, mitt i Mälardalen. Tumbo har utvecklats till en av branschens största återförsäljare och invigde förra året en ny toppmodern anläggning med försäljning, butik, service och verkstad.

– Vi har haft ett väldigt bra år, säger Cecilia Östling.

– Vi har haft ett väldigt bra år, säger Cecilia Östling.
Fotograf: Tumbo


Ett varumärke

Många återförsäljare erbjuder flera varumärken, men när det gäller husvagnar har Tumbo valt att enbart satsa på Hobby.
–Hobby har ett komplett erbjudande med ett utbud av modeller och utrustning som i stort sett passar alla. För oss som återförsäljare är det självklart en fördel att kunna koncentrera oss på ett varumärke. Vi blir riktigt, riktigt bra på det. Vi är övertygade om att det är en förklaring till att vi också säljer mest av alla i Sverige, förklarar Cecilia Östling.

Tumbo invigde sin nya anläggning förra året och i samband med detta ökade antalet besök, kunder och inte minst försäljningen. -Efterfrågan har varit väldigt stark och vi har haft i stort sett slutsålt av begagnade vagnar. Vår bedömning är att vi har ett riktigt bra 2018 att se fram emot, avslutar Cecilia.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt