Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.11.09

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Tvinde Camping: Utsikt över Tvindefossen

Tvinde camping är belägen vid E-16 som är en av huvudvägarna mellan Oslo och Bergen. Platsen ligger cirka 12 kilometer norr om Voss och har fin utsikt över Tvindefossen, som är en känd turistattraktion i området och har en fallhöjd på 150 meter.

Klicka för större bild


Platsen är också bra som utgångspunkt för besök i  Voss, Stalheim, Gudvangen och Flåm, som alla är ett måste när du besöker området. Med utgångspunkt i Voss är det möjligt att delta i olika utflykter där rundturen ”Norway in a nutshell” är en av de mest populära och som tar dig till några av de mest storslagna landskap Vestlandet har att bjuda på. Från platsen är det också möjligt att bedriva aktiviteter som fjällvandring, fiske och rafting och en kilometer från campingen är det också möjligt att bada i Vetlavatnet.
Utöver uppställningsplatser för tält, husvagnar och husbilar har platsen också hytter och lägenheter av olika standard och storlekar. Det är en fint utbyggd sanitetsanläggning med bra kapacitet samt kök, tvättmaskin och torktumlare och allt är väl tillrättalagt för funktionshindrade. På platsen finns en kiosk som säljer dagligvaror och erbjuder gratis uppkoppling på Internet.

Platsen har öppet året runt.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt