Campout

CampingSverige.se

7.8.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Tyskland: Europas största campingmässa - Caravan Salon Düsseldorf

Alla väntar med spänning på att kalendern skall visa på den 28e augusti 2010 för då slår mässan Caravan Salon Düsseldorf upp portarna och visar upp alla nyheter inför 2011.

Klicka för större bild


Hela husvagnsbranschen väntar med spänning på årets stora begivenhet i Düsseldorf, Tyskland som pågår från den 28 augusti till den 5 september 2010. Caravan Salon Düsseldorf öppnar portarna och visar upp alla nyheter inför den kommande säsongen 2011.

Alla märken inom husvagn, husbil, tält och campingtillbehör finns representerat i var sin priskategori. Därutöver finns också många campingplatser och resebyråer bland utställarna.

Läs mer om utställningen genom att gå in på länken nedan.

Esprit I

Esprit I


Dethleffs presenteras i tre hallar

Det nya modellprogrammet från Dethleffs inför 2011 gör ingen besviken. Tack vare mångfalden i nästa års modellprogram från Dethleffs - nybörjarmodeller till lyxfordon - har det sörjts för att alla entusiaster av den mobila fritiden kommer att kunna hitta en passande modell. I år går mässan av stapeln under perioden 28 augusti till 5 september och Dethleffs kommer att finnas representerat i tre hallar. Huvudmontern är lokaliserad till hall 11 (monter nr A 25). Där kommer husbilsbilisterna först och främst kunna beskåda de nya integrerade Esprit modellerna med sin nya design med den ovanliga färgmångfalden och de sensationella priserna, samt nya serien Lifestyle som är en serie alkovebilar som bjuder på en 6 - personers planlösning under 3,5 ton, något som helt säkert kommer att väcka stort intresse.

För husvagnsentusiaster finns det också två helt nya modellserier att beskåda: Den kompakta, lätta och funktionella nybörjarserien New Line samt Nomad som med sin konventionella inredningsstil avrundar Dethleffs Camper klass. Utöver det kommer Beduin med sin helt omgjorda interiör i komfortklassen och Caraliner i lyxklassen att bidra till uppmärksamheten på caravansidan.

Lyxhusbilar från Dethleffs kommer i år att finnas placerade i hall 14 (monter A 17) och dem kommer flaggskeppet "Premium Liner", Globetrotter XXL A samt den nya Globetrotter XL I representera.. För entusiaster av de lite annorlunda och utöver det vanliga när det gäller fritidsfordon kommer att kunna beskådas i specialmontern i Hall 12 (monter B 68). Där visar Dethleffs speciella modeller som till exempel en Piaggio med alkovpåbyggnad och en Minihusvagn.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt