Campout

CampingSverige.se

6.5.09

Av: Helle Andersen Fotograf: niedersachsen-tourism.com
Dela
 

Tyskland: Semesteridéer i den nordtyska delstaten Niedersachsen

”På väg till din semester – Karta över Niedersachsen“ tipsar om kultur och
familjeupplevelser mellan Hannover, Elbe och Nordsjön.

"På väg till din semester – Karta över Niedersachsen" kan nu beställas kostnadsfritt.


Hannover (TMN). Niedersachsen är rikt på upplevelser. Mellan floderna Elbe och Ems, mellan det omtyckta bergsområdet Harz och Nordsjön med de sju östfrisiska öarna och Vadehavet, och inte minst de attraktiva städerna Hannover, Osnabrück, Hildesheim eller Oldenburg, finns det massor att upptäcka i norra Tysklands största delstat. Den nya reseupplevelsekartan ”på väg till din semester – Karta över Niedersachsen” inbjuder till korta eller längre turer i Niedersachsen 2009. 17 kulturtips från det omtyckta konstmuseet i Wolfsburg till de berömda Herrenhäuser-trädgårdarna i Hannover och Unescovärldskulturarvet i Goslar visar den kortaste vägen till oförglömliga kultur- och konstupptäckter i Niedersachsen. Den nya resekartan visar även 16 upplevelsemöjligheter för hela familjen – däribland klassiker som nöjesparken Heide Park i Soltau, Serengeti-Park i Hodenhagen, fascinerande Autostadt i Wolfsburg eller skidhallen Snow Dome i Bispingen med actiongaranti.

Kartan på svenska innehåller även praktisk kort information om teman som wellnessemester, cykelsemester, städer, kultur och logi i Niedersachsen.

Reseupplevelsekartan ”På väg till din semester – Karta över Niedersachsen“ kan nu beställas kostnadsfritt på tel. 0049-511-270 488-50 eller på internet på niedersachsentourism.com.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt