Tumbo

CampingSverige.se

29.3.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Ursäkta röran – Vinslövs Fritidscenter bygger om!

Vinslöv Fritidscenter har länge varit trångbodda, men det ska det bli ändring på nu. En 1500 kvadratmeter stor hall är under uppförande och kommer att invigas i juni.

”Det ser bra ut!” Vd Johnny Lindell granskar planritningarna för den nya utställningshallen.

”Det ser bra ut!” Vd Johnny Lindell granskar planritningarna för den nya utställningshallen.


Rubriken är kanske aningen missvisande för någon större röra märks inte hos Vinslövs Fritidscenter. Inte än i alla fall. Det som syns just nu är en stor markyta i anslutning till den befintliga utställningshallen, schaktad och förberedd för vvs-arbeten. Här ska det byggas en ny hall på 1500 kvadratmeter för utställning av nya fritidsfordon. Samtidigt byggs en ny kundmottagning i verkstaden.

– Den nya hallen kommer att integreras med den befintliga och bilda en enda stor hall. Det blir ett stort lyft, vi kommer att få mer än dubbelt så stor plats ett exponera våra fordon, säger vd Johnny Lindell.

Han och personalen har själva planerat projektet och anlitat lokala entreprenörer till byggnationen.
– Vi planerar för en stor invigning i början av juni, säger Johnny förväntansfullt.

Här håller en 1500 kvm stor hall att byggas. Invigningen är planerad till början av juni.

Här håller en 1500 kvm stor hall att byggas. Invigningen är planerad till början av juni.


En av landets största

Vinslövs Fritidscenter grundades 1977 och säljer idag Kabe, Adria, Hymer och Hobby. Företaget är redan en av landets största husbils- och husvagnsanläggningar och nybygget möjliggör ytterligare tillväxt.

– Både omsättningen och personalstyrkan har ökat de senaste åren. Vi jobbar med starka varumärken av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och personal. Det skapar trygghet för kunden, menar Johnny.

Företaget satsar mycket på kundaktiviteter. I kundregistret finns närmare 3 300 familjer och under årens gång har sammanlagt har omkring 15 000 familjer köpt fritidsfordon i Vinslöv.

– Vår kundklubb Fritidens husbils- och husvagnsklubb bildades 1983 och anordnar regelbundet olika event och träffar. Vi har även event på anläggningen som brukar locka flera tusen besökare, avslutar Johnny.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt