Solhem Husbil

CampingSverige.se

15.3.16

Av: Sanna Ohlander Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Välbesökt invigningshelg hos Forsbergs

Med pompa och ståt klipptes banden till Forsbergs Fritidscenters femte butik lördagen den 12 mars. Styrelseordförande Leif West och platsansvarig Peter Östlund hälsade alla välkomna och strax efter att banden var klippta strömmade besökarna in i butiken.

Ingången fylldes snabbt av både nya och gamla kunder.

Ingången fylldes snabbt av både nya och gamla kunder.


Helgen den 11-13 mars öppnade Forsbergs Fritidscenter sin femte butik i Mantorp. Den nya butiken består av tre stora hallar med både nya och begagnade husbilar. I närheten finns även en servicebyggnad som så småningom kommer att inrymmas i samma byggnad som utställningshallarna. Dessutom finns här en stor och välsorterad butik med alla olika typer av tillbehör till både husbilar och husvagnar.

Peter Östlund nöjd med resultatet

- Nu har vi satt vår prägel på lokalerna och vi är mycket nöjda med resultatet. Under helgen har det kommit både gamla och nya kunder till oss och det har gått bättre än våra förväntningar säger Peter Östlund, platsansvarig Mantorp.

Mathias Forsberg och Peter Östlund var mer än nöjda med intresset för invigningen.

Mathias Forsberg och Peter Östlund var mer än nöjda med intresset för invigningen.


Personalen på plats för att svara på frågor

Under helgen då öppningen pågick kunde besökarna, förutom att titta in i alla husbilar, ställa frågor och få hjälp av personalen på Forsbergs och deras verkstads- och servicetekniker. Dessutom fanns Thores trafikskola från Mjölby där och hjälpte till med frågor kring de nya körkortsreglerna.

En av många populära aktiviteter var tipsrundan.

En av många populära aktiviteter var tipsrundan.


Aktiviteter för barnen

På plats fanns även ElektronikMontering, Wasa kredit, Motormännen och Caravan Club.
För barnen fanns det lekrum och ballonger och när hungern tog över fanns det korv med bröd och kaffe och kaka till alla. En allt igenom trevlig och välbesökt öppningshelg för Forsbergs Fritidscenter i Mantorp.

En nöjd och glad Peter Östlund, anläggningsansvarig i Mantorp.

En nöjd och glad Peter Östlund, anläggningsansvarig i Mantorp.


Fakta

Forsbergs Fritidscenter tillhör idag Nordens största företag inom branschen för fritidsfordon. Företaget har funnits sedan 1991 och har butiker i Hyssna, Bjuv, Borlänge, Stockholm och Mantorp. Enligt hemsidan hade företaget 2013 en omsättning på ca 340 miljoner kronor och 42 medarbetare.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt