Solhem Husbil

CampingSverige.se

10.3.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Swecamp
Dela
 

Växjö Swecamp Evedal expanderar

För att möta efterfrågan utökar Växjö Swecamp Evedal med 8 nya stugor, en investering på ca 4 miljoner kronor. Bygglovet kom sista veckan i februari och stugorna väntas stå klara i början av juni.

Växjö Swecamp Evedal ligger vackert vid Helgasjön i Småland.

Växjö Swecamp Evedal ligger vackert vid Helgasjön i Småland.


Allt fler personer som bor borta i tjänst väljer stugboende framför hotellboende, men det betyder inte att man vill tumma på bekvämligheten, tvärtom. Den största målgruppen är hantverkare som värdesätter parkering utanför stugan och att kunna laga egen mat i stugans kök.

- Vi går från två till tio stugor med toalett och dusch. Vi har haft gäster i de två stugorna i stort sett hela året och nu känns det väldigt roligt att kunna säga ja till fler som vill ha de faciliteterna i stugorna, och kunna välkomna fler gäster till Evedal och Växjö, säger Markus Holst.

Markus Holst.

Markus Holst.


Många företagsgäster

Stugorna som byggs är på 40 kvm med 4 bäddar, varav 2 bäddar på loftet. Stugorna väntas stå klara i början av juni. Förutom de 8 stugorna som byggs finns två stugor med dusch och toalett sedan innan och sex stugor utan. Under 2016 var stugorna uthyrda i 1084 nätter varav ca två tredjedelar är företagsgäster.

Som alla fristående anläggningar i Swecamp har Växjö Swecamp Evedal öppet under hela året. För att öka beläggningen utanför huvudsäsongen görs en gemensam satsning på att lyfta möjligheterna för företagsboende. Att bygga fler stugor är en investering av Växjö Swecamp Evedal för att kunna möta efterfrågan som finns idag och som kommer öka med tiden.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt