CampingSverige.se

1.8.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

VD-skifte i Grönklittsgruppen AB

Grönklittsgruppens VD Mark Baljeu har sagt upp sig från sin befattning. Bakgrunden till beslutet är parternas gemensamma uppfattning om att bolaget framöver kan komma att söka efter en VD med en något annorlunda profil.

Mark Baljeu tillträdde 2013 som vd för Grönklittsgruppen.

Mark Baljeu tillträdde 2013 som vd för Grönklittsgruppen.


- Under de fyra år som Mark Baljeu varit VD har han, tillsammans med sina medarbetare, lyckats att mer än fördubbla bolagets omsättning och vända stora förluster till stabila vinstnivåer. För detta är vi skyldiga Mark ett stort tack och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta yrkeskarriär, säger styrelsens ordförande Jan Friedman.

Styrelsen har samtidigt satt igång ett arbete med att söka efter en ny VD till företaget. Under denna övergångsperiod, med start från 1 augusti, har styrelsen tillsatt Anders Blomquist som tf VD.
- Med Anders som interims-VD säkerställer bolaget fortsatt kompetens och kontinuitet i bolaget. Anders Blomquist är sedan flera år även styrelseledamot i Grönklittsgruppen, framhåller Jan Friedman.

Fakta Grönklittsgruppen

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom verksamhetsområdena:
Skid- och konferensanläggningar: Tänndalen, Orsa Grönklitt, Mora Parken och Ansia Resort.
Temaparker: Orsa Rovdjurspark, Sagolandet Tomteland och Sunne Sommarland.
Camping inom Svenska Campingpärlor: Gränna camping, Duse Udde Camping i Säffle, Sunne Camping och Sommarland, Mora Camping, Orsa Camping, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping i Rättvik och Ansia Resort i Lycksele.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt