Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Det idealiska förtältet för nybörjare

Ventura förtält har två stora nyheter i år: Pacific 300 och Atlantic Grey. Båda modellerna är perfekta för resecamping på grund av sin låga vikt.

Ventura Pacific 300 (2014 modell)

Ventura Pacific 300 (2014 modell)


Håll vikten

Ventura Camping är en del av Isabella Group och är det perfekta valet för nybörjare. Venturas förtält framställs i lätta material och går snabbt och enkelt att sätta upp.

De nya förtälten – Pacific 300 och Atlantic levereras båda med IXL – glasfiberställning som håller vikten nere.

Atlantic är framställt i ett akrylmaterial som andas. Tältet har ett djup på 2,5 meter, men önskas mer plats i förtältet kan både Pacific 300 och Atlantic byggas ut med ett annex som ger möjlighet till fler sovplatser eller ytterligare förvaringsutrymme.

På båda modellerna är alla paneler nedfällbara och avtagbara, och tillsammans med myggnätsgaveln säkras god ventilation och ett behagligt inomhusklimat.

Ventura har inför den nya säsongen valt att lägga fokus på fristående tält för husbilar. Det har kommit till nya modeller och tälten till husbilarna har dessutom fått sin helt egen katalog.

Av nya modeller är ett exempel Freestander Cumulus – ett fristående tält för campingbussar och husbilar. Med ett Freestander Cumlus kan husbilen köra iväg från och låta tältet stå kvar.

En annan ny modell är Freestander Arcus, ett fristående tält med inbyggt solskydd.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt