Housecar

CampingSverige.se

30.8.13

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Kvalitet och funktion med rätt förtält

Ventura Camping är det rätta valet för camparen som för första gången skall köpa ett förtält och börja njuta av campinglivet. Priset är överkomligt och kvalitén i topp.

Ventura Pacific 300

Ventura Pacific 300


Två stora nyheter

Inför 2014 års säsong har Ventura två stora förtältsnyheter: Pacific 300 och Atlantic Grey. Bägge modellerna är idealiska för resecamping på grund av deras låga vikt. Både Pacific 300 och Atlantic levereras med den lätta IXL-glasfiberställningen som håller nere vikten.

På båda modellerna är alla paneler nedfällbara och avtagbara och tillsammans med myggnätsgaveln säkras bra ventilation och ett bra inomhusklimat. Detta är en stor fördel när resan går till varmare trakter.

Pacific 300 är framställt i behandlad polyester och utrustad med minimalt antal stänger som gör det möjligt och okomplicerat att sätta upp. Med tre meter på djupet är det i Pacific 300 gott om plats för hela familjen. Atlantic är framställt i ett akrylmaterial som andas och har ett djup på 2,5 meter.

Önskar du mer plats i förtältet kan både Pacific 300 och Atlantic byggs ut med ett annex som ger dig möjligheten till extra sovplatser eller mer förvaringsutrymme.

Wave solskydd

Som något nytt fås Ventura solskydd kallat Wave Solskydd Wave är ett lätt och resvänligt solskydd framställt i grått behandlat polyester med en fräsch limegrön rand.

När du reser iväg med husvagn eller husbil är det extra skönt att ha bra och funktionell utrustning som utan problem också kan användas ihop med ditt Ventura förtält.

Här hittar du också bland annat fina förtältsmattor och underlag, praktiska organizers och ett stort urval möbler.

Freestander Cumulus – et fritstående telt til campingbusser og autocampere

Freestander Cumulus – et fritstående telt til campingbusser og autocampere


Förtält för husbilar

På grund av det stigande antalet husbilar på campingplatserna har Ventura under den kommande säsongen valt att fokusera mer på fristående tält till husbilar.

Det har kommit nya modeller och av dem kan nämnas Freestander Cumulus – ett fristående tält för campingbussar och husbilar. Med ett Freestander Cumulus kan du köra iväg med husbilen bort ifrån tältet och låta det stå fritt. Du kan få Freestander Cumulus i två olika höjder, allt efter vilket fordon det skall matcha.

Freestander Cumulus är enkelt att ställa upp och är framställt i underhållsvänlig behandlad polyester i grå nyanser och levereras med antingen IXL glasfiber- eller Prenox stålställning, och som extra utrustning finns ett annex som sätts på med blixtlås i gaveln.

Freestander Arcus

En annan ny modell är Freestander Arcus, ett fristående tält med inbyggt solskydd. Båda gavlarna i Arcus kan öppnas upp och med två stänger kan gaveln slås ut och användas som solskydd. Därmed skapas en övertäckt terrass och en härlig skuggplats.

Arcus är också ett fristående tält och du kan köra iväg med husbilen bort ifrån tältet och låta det stå fritt. Ett lättviktstält i polyester och med aluminiumställning.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt