CampingSverige.se

21.11.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Vincents Husbil & Husvagn ny återförsäljare för Polar

Sveriges genom tiderna mest sålda husvagn och bland många husvagnsköpare det mest uppskattade husvagnsmärket Polar etablerar sig nu hos återförsäljare i Halland, närmare bestämt hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg. Redan idag finns de första nya husvagnarna från Polar till försäljning hos Vincents Husbil & Husvagn.

-Det ska bli fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder helt fabriksnya produkter tillsammans med de begagnade fordon som vi förmedlar och säljer idag, säger Vincent Schaffler.

-Det ska bli fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder helt fabriksnya produkter tillsammans med de begagnade fordon som vi förmedlar och säljer idag, säger Vincent Schaffler.
Fotograf: Vincents Husbil & Husvagn


Vincents Husbil & Husvagn har haft vind i seglen det senast året med en rad utmärkelser som Årets Connects företag, Årets Gasell för andra året i rad och nu senast utsett till Årets Digitala Återförsäljare av Santander Bank. Nytänk och drivkraft ligger bakom mycket av företagets framgångar.

-Det ska bli fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder helt fabriksnya produkter tillsammans med de begagnade fordon som vi förmedlar och säljer idag. Det är viktigt att företaget ständigt utvecklas och vi vill kunna överträffa våra kunders förväntningar med vårt kommande utbud av både nytt och begagnat. Polar är ett väl etablerat och innovativt märke som står för mycket hög kvalitét och många av våra kunder efterfrågar just husvagnar från Polar. Visste du att hela 80% av alla Polarvagnar som någonsin tillverkats, fortfarande rullar på vägarna? Det är ett bevis på kvalitét det, säger Vincent Schaffler.

- Vi ser också fram emot att kunna erbjuda våra kunder den valfrihet som Polars Customized serie erbjuder. Att kunden själv kan välja planlösning och inredning i sin husvagn, göra den mer personlig, det tror jag kommer att bli väldigt uppskattat säger Vincent Schaffler.  

Fakta Polar

Sedan 1964 tillverkas Polar husvagnar i den norrländska orten Dorotea med ambitionen att varje vagn som tillverkas ska vara marknadens bästa. Polarvagnen är byggd med stor noggrannhet, inredningen tillverkas i Polars eget snickeri med till största delen lokalt inköpta material. En Polarvagn har hela sju års täthetsgaranti och varje vagn är speciellt testad för att klara vårt svenska klimat.  

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt