CampingSverige.se

10.4.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Visa upp din veteran på Hus på Hjul

Mässan Hus på Hjul bjuder in alla ägare av gamla veteraner, enskilda husvagnar eller hela
ekipage till en riktig nostalgitripp i Norrköping den 15-16 maj.

Klicka för större bild


Hus på Hjul den 15-16 maj är vårens stora mötesplats för alla vänner av mobilt boende. Mässan är förlagd till Bråvalla flygfält i Norrköping. Här återfinns mängder av företag som visar nya husbilar, husvagnar och tillbehör.

– Det ges även möjlighet för privatpersoner att ställa ut begagnade husvagnar eller husbilar för försäljning. Vi har en stor camping, många olika aktiviteter, restaurangtält och underhållning. Och inte minst - en härlig utställning med gamla campingklassiker som tar oss 30, 40, 50 eller kanske 60 år tillbaka i tiden, berättar Sten Lilja, projektledare.

Projektledare Sten Lilja.

Projektledare Sten Lilja.


Egen camping

Stens förhoppning är att du som äger en eller flera campingveteraner vill visa upp och berätta om din ögonsten för intresserade mässbesökare från hela Sverige. Campingklassiker blir samtidigt en ”egen camping” mitt i mässområdet med trevlig samvaro och möten nostalgiker emellan.

– Här träffas och umgås ni även efter att själva mässan stängt för kvällen. Det kostar naturligtvis inget att delta, tillägger Sten.

Flera fina priser lottas ut bland samtliga utställare av campingklassiker.
– Campingklassiker är ingen egentlig tävling, men vi låter ändå mässbesökarna ha möjlighet att rösta på sina favoritekipage, säger Sten Lilja.

Mässområdet är förlagt till de imponerande tidigare start- och landningsbanorna på Bråvalla.

Mässområdet är förlagt till de imponerande tidigare start- och landningsbanorna på Bråvalla.


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt