Solhem Husbil

CampingSverige.se

30.5.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Böda Sand
Dela
 

Wellness på semestern - det är inne att träna ute

Förra året blev en succé med fullt fokus på träning på semestern! Sommaren 2017 utökas samarbetet mellan Wellness Studio och Böda Sand när Wellness Studio tar över vattengympan och ökar sin närvaro i SportCamp.

Tuff träning i härlig utemiljö -  populärt på semestern.

Tuff träning i härlig utemiljö - populärt på semestern.


Böda Sand SportCamp är en tuff träningsanläggning i härlig utomhusmiljö. Här hittar du ute-gym och crossfitredskap, terrängbana, motionsspår, tennisbanor, 9-håls golfbana, yogaplatta samt en stor yta för gruppträning.
Inspirerande instruktörer från Wellness Studio erbjuder träningspass flera gånger om dagen. Tidiga morgnar erbjuds Body & Mindpass, på eftermiddagen kan man välja ett effektivt vattengympapass i poolen eller svettas ordentligt under utmanande funktionella träningspass på den öppna gruppträningsytan i SportCamp.

- Vi är oerhört glada över samarbetet, säger Anna Barkevall, vd Böda Sand, och poängterar att den allt starkare trenden att träna på semestern fortsätter att hålla i sig. Att börja jobba med en etablerad kedja gör att både vi och gästerna känner sig trygga med innehåll och kvalitet.

- Vi ser fram emot att ge Böda Sands gäster en fantastisk upplevelse med hjälp av våra inspirerande och välutbildade instruktörer. Många av Wellness Studios kunder är även gäster på Böda Sand och vi är övertygade om att de kommer att uppskatta att kunna fortsätta med sin träning även under semestern, säger Pelle Ström, delägare Wellness Studio.

Anna Barkevall, vd Böda Sand.

Anna Barkevall, vd Böda Sand.
Fotograf: Johnny Franzén


Fakta Böda Sand

Kronocamping Böda Sand är med sina 1350 campingplatser och 125 stugor Sveriges största campinganläggning. Anläggningen är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand och är en komplett by med pool, spa, bastuvärld, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA butik, frisör, spelhall, kiosk, gatukök och pizzeria. På området ligger även Böda Sand GK - en 9 håls fullängdsbana. Under högsäsong bor ca 7000 personer per dag på Böda Sand samt besöks av ytterligare ca 2000 dagsbesökare.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt