Böda Sand bjuder in till Scensommar 2018!

Vid fyra fredagar i sommar bjuder Böda Sand Beach Resort in till magiska Scensommarkvällar fyllda av sång, underhållning och sommarmys under ledning av det eminenta husbandet Böda Beach Band.

Kvällarna gästas av artister som bjuder på egen musik och allsång tillsammans med publiken.

– Evenemanget är en mycket uppskattad succé och har växt stadigt under åren som har gått. I sommar siktar vi på att nå ett nytt rekord på 5000 besökare, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand Beach Resort. Hela området kommer vara fullspäckat med aktiviteter för både stora som små och luften kommer vara tät med kärlek, mys och sommarkänslor.

Artisterna som är klara för Scensommar 2018: Andreas Johnson, Panetoz, Wiktoria, Robin Bengtsson, Samir & Viktor och Chris Kläfford.

Artisterna som är klara för Scensommar 2018: Andreas Johnson, Panetoz, Wiktoria, Robin Bengtsson, Samir & Viktor och Chris Kläfford. Fotograf: Pressbilder/United Stage

Årets lineup

13 juli: Andreas Johnson & Wiktoria

20 juli: Samir & Viktor

27 juli: Robin Bengtsson & Panetoz

3 augusti: Chris Kläfford

– I år är vi extra glada över att kunna presentera en mycket varierad och färgstark samling artister som kan tilltala besökare i alla åldrar, säger Anna Barkevall.

Showen börjar klockan 20.00 men redan 19.00 börjar insläppet och mat- och dryckestältet öppnar. För boende gäster är inträdet fritt och alla andra som är sugna på dessa musikaliska sommarkvällar kan lösa biljett i entrén.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket