Kabe 2013: Första barnvagnen i ny storlek!

Den nya Classic 660 GDL är en helt ny storlek, en lite större mindre vagn skulle man kunna säga. Tanken är att den med en lite kortare utrustningslista och färre valmöjligheter ska bli en klok instegsmodell i Kabe-familjen, men ändå rejält med utrymme för den stora familjen.

Läs senasta nytt om husvagner här

Classic 660 GDL kan byggas med antingen två eller tre bäddar i våning längst bak i vagnen.

Classic 660 GDL kan byggas med antingen två eller tre bäddar i våning längst bak i vagnen. Två eller tre bäddar i våningClassic 660 GDL kan byggas med antingen två eller tre bäddar i våning längst bak i vagnen. Denna del kan också stängas av med ett draperi.  Den kan alltså bli både fritids, bio och barnkammare på en gång. Möjlighet finns till exempel att montera en separat TV här bak. Förvaringsutrymmenas storlek och funktion är alltid en viktig måttstock på en bra vagn. Har man då tre barn med sig på exempelvis vintersemester så är det kanske det som avgör ett köp. – Ja, här blir det faktiskt lite extra utrymme, framför allt för garderober. I vanliga fall bygger den här storleken av vagn på boggichassi, säger Johan Skogeryd, försäljningschef på Kabe.– Det gör också att vi kan krympa prislappen lite till, utan att tulla på Kabes klassiska värden.

Snickerier, fönster, inredning, kök och badrum är av högsta kvalitet.

Snickerier, fönster, inredning, kök och badrum är av högsta kvalitet. En äkta KabeSolida vinteregenskaper är Kabes adelsmärke och håller självklart samma klass som i övriga vagnar och bygger på den patenterade Ecoprim-isoleringen, golvvärme, ventilation och mycket genomtänkt luftcirkulation bakom skåp, hyllor och i garderober.Konstruktionen bygger på välbeprövade lösningar, med ett chassi från tyska AL-KO Kober. Och snickerier, fönster, inredning, kök och badrum är av högsta kvalitet. Den nya vagnen är en äkta Kabe, ingen tvekan om det. För Kabes del handlar det om att bredda sin kundgrupp och till viss del möta konkurrensen på en tuffare marknad. En vagn från Tenhult är inte jämförbar med en importvagn, eftersom Kabe bygger sina vagnar på helt andra premisser – först och främst att det är en året-runt-vagn som funkar lika bra i bitande kyla som i ökenvind. Den nya vagnserien har självklart alla Kabe-värden som inte går att pruta bort.

Kabe Classic 660 GDL er en året‐rundt‐vogn som funker like bra i bitende kulde som i ørkenvind

Kabe Classic 660 GDL er en året‐rundt‐vogn som funker like bra i bitende kulde som i ørkenvind Mer standardutstyr– Classic-serien har mer standardutrustning än vad många av våra konkurrenter har på extrautrustningslistan, säger Johan.– Om du står och väljer mellan två vagnar och KABE Classic kostar något mer, är det inget problem för våra återförsäljare att visa på fördelarna, kvaliteten och omsorgen i byggsätt, förklarar Johan.– Den här modellen har återförsäljarna väntat på. Just nu bygger vi de första visningsvagnarna som ska ut i hallarna under tidig vårvinter.– Det ska bli spännande att se hur kunderna reagerar, avslutar Johan.Är du nyfiken redan nu, kan du smygtitta på webben. Eller hör med din återförsäljare när det finns möjlighet att titta på den i verkligheten. Ta med barnen då och låt dem provsvinga sig mellan sängarna. Vagnen visades inte på Husvagnsmässan i september utan premiärvisas under våren ute hos återförsäljarna. Läs senasta nytt om husvagner här

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket