Adria 2023: Nya lätta och smarta Altea

Förra modellåret uppdaterade Adria sina Alpina- och Adora-serier. Till 2023 är det dags för Altea att få nytt utseende och ett antal nya genomtänkta detaljer. Till exempel hålls vikten nere med smart möbelkonstruktion och Vario X-chassi.

Nya Altea får till årsmodell 2023 helt logiskt samma exteriöra design som de nya generationerna av Alpina och Adora. Stort fokus har lagts på att spara vikt, optimera förvaringsutrymmena och skapa funktionalitet. Innovativ möbelkonstruktion, lätta karossmaterial och Al-kos moderna Vario X-chassi gör att Altea-serien utnyttjar utrymmena optimalt.

Sittgrupp i Altea 552 PK.

Fiffiga lösningar

Interiört är Altea ljus och modern med släta skåpsluckor med soft-close. Förvaringslösningarna är många och fiffiga. Bland annat finns förvaringsfickor i filttyg för telefoner, böcker och glasögon. Ikeas vägghylla Skandis är implementerad i vagnen och köket har försetts med större lådor och vridbara hyllor. Det finns fyra klädslar att välja mellan; Selena (grå), Emerald (grön), Bluebell (blå) och Amber (beige).

Interiört är Altea ljus och modern med släta skåpsluckor med soft-close.

Tio planlösningar

Nya Altea har Ergo badrumslösning, Trumas värmesystem och sängar med Evopore-madrasser, läslampor och USB-portar. Altea finns i tio planlösningar med fyra till sju bäddar att välja mellan. Från den bäddbara U-formade sittgruppen i den minsta modellen, 362 LH, till våningssängen och tvärsängen i den största modellen, 552 PK.

Altea har nu samma exteriöra design som Alpina och Adora.

 

 

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket