Affinity 2024: Parplåtis på nytt chassi

Polska Affinity bygger i år sin Duo-modell på MAN-chassi. Duo är vad den heter - en husbil för två personer som vill bo riktigt bekvämt.

Affinity kom som en friskt fläkt i plåtisvärlden när den premiärvisades på CMT år 2020. Den polskbyggda och Kabe-ägda (80 procent) producenten tänker utanför boxen och har lanserat flera innovativa lösningar. Till 2024 visas nya Duo-modellen på MAN-chassi upp. MAN TGE är ett syskon till VW Crafter, den enda synbara skillnaden är MAN:s lejon-emblem i grillen. Bilarna byggs i samma fabrik i Września nära Poznan, faktiskt bara drygt 13 mil bort från Affinitys egen fabrik utanför Lodz. MAN-chassin är något större än till exempel Peugeot Boxer och Fiat Ducato. Nya Duo M har alltså lite större garage och ett något rymligare badrum, tvärställt längst bad med separat dusch.

I utdraget läge är sängen 132 cm bred.

Hög komfort

Affinity Duo M är komfortabelt boende för max två personer. Här finns inte plats för gäster, det är stolarna i passagerarhytten som gäller om du vill sitta. Vid måltider fälls ett matbord ut från väggen, i annat fall är det praktiskt integrerat i väggen. Den utdragbara franskbädden ger dagtid fri lejd till badrummet, när det är dags att sova dras bädden ut och erbjuder 132 centimeters bredd. Längden är 190 centimeter. Till 2024 får Affinity ny folie och nya luckor på alla modeller. Följande blir standard: tv-skåp med tv-fäste, gardin bak och elektrisk handbroms. Alla modeller kommer endast i grå lackering.

Integrerad TV i skåpslucka.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket