Ameron Carthago Studio – bo i husbil på hotell

Det unika bilhotellet Ameron Munich Motorworld erbjuder nu ett nytt boendealternativ. Förutom de 156 designrummen kan du boka en natt i en Carthago chic e-line XL.

Hotellkedjan Ameron öppnade sitt unika Motorworld i München förra sommaren. Ameron Munich Motorworld har en komfortabel och smakfull inredning och är en speciell upplevelse för bilentusiaster. Förutom traditionella hotellrum finns även tre Car & Bike Studios som till och med erbjuder plats för gästernas fordon – med stora glaspartier har gästen utsikt över sin egen bil under vistelsen.

Övernattning för både bil och förare.

Carthago Studio

I februari utökar det fyrstjärniga hotellet sin kapacitet med en helt ny boendeform som fått namnet Ameron Carthago Studio. Konceptet erbjuder övernattning i en premium-husbil från Carthago, vilken är placerad i direkt anslutning till hotellet. Gästerna kan vara helt för sig själva och samtidigt njuta av alla bekvämligheter och tjänster som det fyrstjärniga hotellet har att erbjuda.

Bo i husbil – på hotell!

Privat terrass

Husbilen är en Carthago chic e-line XL byggs på Mercedes-Benz Sprinter. Den är drygt 20 kvm stor med dubbelsäng och en rymlig sittgrupp med en lång utdragbar sidosoffa. Det eleganta badrummet har toalett och separat dusch. En utdragbar TV-vägg fungerar som en avskiljare mellan vardagsrummet och sovrummet. Husbilen har en privat terrass och en utomhuslounge.

Hotellservice i Carthago Studio.

Bekvämligheter

Gästerna på Carthago Studio har tillgång till hotellets alla bekvämligheter, till exempel restaurangen BACiO della Mamma som serverar både frukostbuffé och specialiteter från det italienska köket fram till kvällen. Vitality Spa har ett modernt gym, en finsk bastu, en biobastu, upplevelseduschar och en lounge med bekväma vilstolar.

Att bo i Ameron Carthago Studio kostar från 139 euro per natt. Mer info och bilder hittar du här!

Hotellkänsla i premiumhusbil.

Ameron och Carthago öppnar sin studio i februari.

Text: Daniel Andersson Foto: Carthago
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket