Dethleffs 2023: Nya uppdaterade C’joy och Aero

Modellåret 2023 fräschar Dethleffs upp sin C’joy-serie medan Aero-serien får tre nya planlösningar med taksäng.

Dethleffs satsar på att vinna nya marknadsandelar i Sverige och lanserar som ett led i det flera intressanta husvagnsnyheter. C’joy är en serie lätta vagnar som finns i fem planlösningar. I år har serien fått en ansiktslyft med ny interiör – ljus trädekor med horisontell ådring som ger en rymlig känsla och textilier i ljusgrått och beige med turkos som kontrastfärg.

Nya uppfräshade C’joy.

Turkos används som kontrastfärg.

Utrustningspaket

Tygerna är framställda till av återvunna PET-flaskor och är därför skonsamma mot miljön. Alla C’joy-modeller utrustas med kompressorkylskåp som kan användas med 12 volt under körning samt även anslutas till ett fast eluttag. Dusch finns som tillval. C’joy finns med utrustningspaketen Touring (Truma Therme, luftburen värme samt taklucka) och Dynamik (extra stor vattentank, reservhjulshållare samt stötdämpare och säkerhetskoppling med möjlighet att köra 100 km/h)

Alla C’joy har nu kompressor kylskåp.

Aero med taksäng

Dethleffs utökar serien Aero med tre nya planlösningar med taksäng ovanför rundsittgruppen. Taksängen låses upp genom att trycka på två knappar, sedan kan man fälla ner sängen. Sovytan är 200 x 144 cm med en 13 cm tjock kallskumsmadrass med sju zoner. Alla tre modellerna har gasspis med tre plattor, ett 137 liter kylskåp med frysfack på 15 liter, badrum med toalett och tvättställ. Dusch finns som tillval.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket