Eriba 2023: Ansiktslyft på legendarisk 65-åring

Eriba är en stilbildande modell som såg dagens ljus redan 1957. Lagom till 65-årsjubileet släpps en ny generation av Eriba Touring. Samtidigt lanseras en ny planlösning i serierna Feeling och Nova.

Med sin aerodynamiska front och unika karossform är Eriba en ikon i husvagnsvärlden. Det är dock ingen risk att du inte känner igen denna klassiker när den nu presenteras i varsamt uppdaterad version. Den omisskännliga designen finns kvar, de ändringar som gjorts förstärker snarast retrokänslan t ex de nya hjulhusen, de kromade baklyktorna och registreringsskyltshållaren.

Nya Touring finns i färgerna Carrara White, Crystal Silver och White Silver.

Legend och Urban

Nya Touring finns i sju planlösningar och kan fås i tre färger; Carrara White, Crystal Silver och White Silver. Den säljs i två utrustningsvarianter; Legend och Urban. Legend är standard och erbjuder en klassisk version med mörkt träslag kallat ”Biarritz”. Tillvalet Urban är modernare, färgstarkare och ger större möjlighet att anpassa vagnen efter egen smak.

Nya 515-planlösningar

Eribas mer traditionella serier Feeling och Nova kommer till 2023 i varsin ny planlösning med barnkammare. Feeling 515 och Nova Light 515 har plats för upp till sju personer tack vare en högt placerad tvärställd dubbelsäng i fronten, en våningssäng längst bak, en bäddbar sittgrupp i mitten och pop-up-tak (tillval) som ger plats för ytterligare två personer.

Feeling 515 och Nova Light 515 har plats för upp till sju personer

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket