Fastighetsbolag satsar på mobilt kontor

Ebo, Eslövs Bostads AB, har skaffat ett mobilt kontor för att komma närmare sina hyresgäster.

Ebos fastigheter är utspridda inom kommunen, av totalt 2237 bostäder ligger 324 i kommunens byar och mindre tätorter. Med husbil tar bolaget förvaltningen till hyresgästerna, i stället för tvärtom.
– I vår NKI-enkät har hyresgäster uttryckt att de har svårt att ta sig in till kontoret i Eslöv när vi har öppet. Vi köpte in en begagnad husbil som är speciellt anpassad för att fungera som kontor och har under november och december introducerat ”Buss-Ebo” för våra hyresgäster, berättar Frida Stenlundh, chef för fastighetsförvaltningen.

Husbilen är ursprungligen byggd av Nordic Husbilar i Kristinehamn.

Varje månad

Det mobila kontoret kommer användas några gånger varje månad, på en eller ett par platser varje gång. Hyresgästerna i respektive område får information om tid och plats via mejl och är välkomna att ställa frågor, komma med synpunkter eller be om hjälp med något, eller om man bara vill komma och prata en stund över en fika.
– Alla i personalen kommer vara med ute i bussen i olika omgångar, så att vi ska kunna fånga upp så många ämnen som möjligt men också för att personalen som inte träffar våra hyresgäster så ofta ska få möjlighet att göra det, säger Frida.

Premiärturen gick till byarna Harlösa och Flyinge.

Frida Stenlundh, chef för fastighetsförvaltningen och Johan Malm, chef för yttre skötsel.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket