Fira höstlov hos First Camp – nytt koncept hos Råå Vallar

Höstlovet närmar sig och på First Camp Råå Vallar blir det ett helt nytt sätt att fira. Den 4-6 november står kedjans egen Yessi för ett späckat program med lek och bus för stora och små gäster.

Helgen 4-6 november flyttar Yessi, First Camps populära barnklubbskaraktär, in på Råå Vallar och håller ett stort aktivitetsprogram för campinggästerna. Förutom aktiviteter som kompisklubb, skattjakt och pannkaksbuffé väntar några favoriter från sommarens aktivitetsprogram, som ”Showen om Yessi” och kvällsshow för hela familjen.

Yessi, är First Camps populära barnklubbskaraktär.

Omtyckt destination

Höstlovshelgen på Råå Vallar är First Camps största satsning på höstaktiviteter. Det är inte utan anledning att det just är destinationen i Helsingborg som är först ut med konceptet.
– Råå Vallar är en omtyckt destination och lockar gäster från hela Sverige året runt. Råå är väldigt vackert på hösten med mysiga gator och promenadstråk längs havet. Vi hoppas att många gäster hittar hit och vill göra någonting extra med familjen, utan att det behöver kosta något extra. Alla aktiviteter under helgen är gratis, säger Anna Pålsson, Destinationschef på Råå Vallar.

Anna Pålsson, destinationschef på Råå Vallar.

Investeringar

First Camp har under året gjort flera investeringar på Råå Vallar, bland annat har bistron renoverats och fått en ny uteservering. Destinationen har även fått en ny reception, poolen har fått ett lyft samt att destinationen fått en ny tematiserad stugtyp, Yessi Lodger.

Aktivitetsprogrammet på Råå Vallar – Helsingborg

Fredag 4 november
18:00 Yessi hälsar välkommen
19:00 Dansshow med Yessi Crew

Lördag 5 november
10:00 Kompisklubb med Yessi
11:00 Yessis höst-skattjakt
12:00 Pannkaksbuffé i bistron
13:30 Ballongfigurer
15:00 Ekorrneval
17:00 Showen om Yessi
17:30 Korvgrillning
19:00 Kvällsshow för hela familjen

Söndag 6 november
11:00 Diplomutdelning och hejdåkramar

Underhållningen arrangeras i samarbete med Show Concept by Sarah Howard, som under sommaren med First Camp arrangerar aktiviteter på nära 40 destinationer i Sverige och Danmark, med över 100 000 deltagare. Här finns hela programmet för höstlovet på Råå Vallar!

Fler aktiviteter på First Camp

Förutom satsningen i Helsingborg finns även ett aktivitetsprogram på sex andra utvalda destinationer i kedjan. De arrangeras helgen 28-30 oktober på följande destinationer:
Sibbarp – Malmö
Hagön – Halmstad
Hökensås – Tidaholm
Västerås – Mälaren
Orsa – Dalarna
Moraparken – Dalarna

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket