Kama Fritid tar över Camp-let

Sedan den 1 april är tillbehörsgrossisten Kama Fritid ansvarig för all försäljning av tältvagnen Isabella Camp-let i hela Norden. – Vi tror starkt på Camp-let, säger vd Jonas Tidqvist.

Den klassiska danska tältvagnen Camp-let har anor ända tillbaka till 1969 då den första tältvagnen rullade ut från fabriken. Genom åren har vagnen i det närmaste fått kultstatus och blivit populär mycket tack vare att den kombinerar komforten hos en husvagn med friheten hos ett tält. Camp-let har funnits i ett flertal klassiska modeller som t ex Savanne, Royal, Concorde, Lux, Apollo, 2GO, Premium och Classic. Idag finns Camp-let i två utföranden; Passion och North.

Camp-let och elbil är en bra kombo.

Fler återförsäljare

Den danska tältvagnstillverkaren köptes upp av Isabella Group år 2017 och går sedan dess under namnet Isabella Camp-let. Från och med den 1 april 2022 är den svenska tillbehörsjätten Kama Fritid ansvarig för varumärket i Norden.
– Vi kommer att sälja genom våra befintliga återförsäljare, men även utöka antalet så vi täcker länderna på ett bra sätt, säger Jonas Tidqvist, vd Kama Fritid.

Rymligt trots kompakt format.

Lätt att dra

Trots det kompakta formatet erbjuder Camp-let rymliga sovkabiner, sällskapsrum och bagageutrymme. Det finns även möjlighet att bygga ut med annex, soltak och kök. Namnet Camp-let är sammansatt av två danska ord: ”camp” som betyder att campa och ”let” som betyder lätt. Det är en passande beskrivning eftersom tältvagnen är både lätt att ta med på resan och lätt att montera upp. En Camp-let är dessutom mycket lätt att dra efter bilen.
– Vi är övertygade att Camp-let kommer att vara intressant för nya målgrupper, framför allt till elbilsägare som har begränsningar i vad de får dra, säger Jonas.

Läs mer om Isabella Camp-let här!

Bekväma sovplatser.

 

Modellen Passion med extra utrustning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket