Tre visningshelger – se alla 2022-nyheterna hos Tumbo!

Detta är en sponsrad artikel från Tumbo Husvagnar & Husbilar

I september råder rena visningsyran hos Tumbo Husvagnar & Husbilar. Med tre stora event finns gott om tillfällen att uppleva modellnyheterna från nio av de ledande husvagns- och husbilsmärkena.

Det råder febril verksamhet hos Tumbo. Suget efter fritidsfordon har varit stort hela året och många nya kunder har sökt sig till Tumbo, landets största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Dessutom håller en ny stor verkstadsdel på att slutföras samtidigt som nyheterna för modellåret 2022 är på väg in i utställningshallarna.
– Ja, nu laddar vi för en intensiv månad med trevisningar. Vi börjar 3-5 september med Bürstner Road Show. Då visar vi bl a fyrhjulsdrivna Campeo C 540 och den nya kompakta plåtisen Copa C 500, berättar Cecilia Östling.

Tumbo är ett familjeföretag som drivs av Cecilia, Jan och Linnea Östling.

Traditionell Tumbomässa

Sedan är det dags för Hobbyhelg 9-12 september. Tumbo är störst i Sverige på Hobby husvagnar och Hobby i sin tur är Europas största husvagnstillverkare.
– Det ska bli spännande att premiärvisa den nya livsstilsvagnen Beachy, säger Cecilia.
Den 17-19 september anordnas den traditionella Tumbomässan. Då är det fokus på alla de nio varumärken som Tumbo säljer – Sunlight, Dethleffs, Bürstner, Hobby, Malibu, Roadcar, Globecar, Dreamer och Rapido. Dessutom är det invigning och visning av Tumbos nya verkstad.
– Som vanligt har vi aktiviteter, specialerbjudanden och naturligtvis är anläggningen full med nya fordon.

Tumbos nya verkstad är 2000 kvm stor med 20 fordonsplatser.

Ny verkstad

En nytt husbilsmärke har nyligen introducerats i  Tumbo sortiment.
– Vi säljer både van och husbilar från Malibu och intresset har varit jättestort. Så stort att de 2021-modeller vi fick hem sålde slut direkt. Men nu är det nya 2022:or på väg, lovar Cecilia.
Invigningen av Tumbos nya verkstad sker under Tumbomässan. Efterfrågan på service och reparationer är så stor att Tumbo har investerat in en ny verkstadsavdelning på 2000 kvm med 20 fordonsplatser. Tillsammans med de 16 befintliga platserna har Tumbo mer än fördubblat sin kapacitet.
– Satsningen består dels av en Fiat Professional-verkstad och dels en skadeverkstad med lackeringsbox. Vi har även byggt en ny hall för tvätt och rekonditionering samt ett nytt gasolförråd, avslutar Cecilia Östling.

Tumbos visningshelger i september:

Bürstner Roadshow 3-5 september
Hobbyhelg 9-12 september
Tumbomässa 17-19 september

Grundades 1965 och är idag Nordens största försäljningsanläggning för husbilar och husvagnar. Marknadsför varumärkena Sunlight, Dethleffs, Bürstner, Hobby, Malibu, Roadcar, Globecar, Dreamer och Rapido. Inviger i september en ny verkstad med sammanlagt 36 fordonsplatser.

Till Tumbo Husvagnar & Husbilars hemsida
Det här är en annons från Tumbo Husvagnar & Husbilar och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.
Relaterade artiklar

Black Weekend på Camping.se

SCR Svensk camping: Stor ökning av utländska campare i september

Campingbio tillbaka sommaren 2022

Nytt vin från Laika

Cj Tält & Fritid: Friluftstrend lyfter tältexpert

Smart lösning för hundar i husbil

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket