Stajla ditt fordon med personliga dekaler

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Med egendesignade dekaler sätter du en personlig prägel på din husvagn eller husbil. Företaget Originalpeople har hundratals motiv och figurer som kan kombineras i oändliga varianter. – Våra stickers är snygga och jätteroliga att skapa, säger Mia Svensson på Originalpeople.

Dekalerna är vita och passar perfekt på bilar, husbilar, husvagnar, surfplattor, båtar, brevlådor, dörrar, bärbara datorer, mobiler etc.

Dekalerna är vita och passar perfekt på bilar, husbilar, husvagnar, surfplattor, båtar, brevlådor, dörrar, bärbara datorer, mobiler etc. Originalpeople grundades i början av 2013 och är en internet-tjänst där man kan designa sina egna dekaler. – Vår idé var att ta fram dekaler som ger en känsla av design och hög kvalitet. Coola stickers som man är stolt över, som adderar personlighet. Lägg ner Jante – våga stick ut med Originalpeople, säger Mia Svensson.Originalpeoples dekaler består av vita, utskurna figurer som passar perfekt på plana ytor som t ex bilfönster, surfplattor, båtfönster, brevlådor, dörrar, bärbara, mobiler och skåp. – Det unika med våra figurer är att de är helt utskurna i en vit vinyl, det finns ingen plast runtom. Varje dekal är ett hantverk och är unik. Dekalerna är slitstarka och vädertåliga, säger Mia.

Dekalerna är enkla att sätta fast på alla plana ytor. Dekalerna är fastsatta på ett ark med en transparent skyddsfilm när de levereras.

Dekalerna är enkla att sätta fast på alla plana ytor. Dekalerna är fastsatta på ett ark med en transparent skyddsfilm när de levereras. Designa självPå Originalpeople.se kan du designa dina egna unika dekaler. – Det är hur kul som helst att välja huvuden, kroppar, djur och symboler och designa sin egen unika dekal. Det finns hundratals kombinationer, man kan ändra ordning och få till den touch man vill ha. Man kan även skriva in en egen etikett, t.ex. Familjen Svensson, Vi är ombord, Håll avstånd tack!Första figuren kostar 29 kr, därefter 25 kr styck. Mia menar att det finns två bonusaspekter som du kommer att märka i trafiken: – Du gör dina medtrafikanter glada och du höjer säkerheten för dig och din familj. När övriga trafikanter ser den glada familjen vinka från bakdelen av bilen framför så blir de påminda om att det sitter en familj i bilen.

Klicka för större bild

Klicka för större bild

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket