Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Detta är en sponsrad artikel från SCR Svensk Camping

När TripAdvisor nyligen utsåg världens bästa turistboenden baserat på gästomdömen fick flera svenska campingplatser den prestigefulla och internationella utmärkelsen TripAdvisor Traveller’s Choice 2021. Priset är helt baserat på gästrecensioner.

Vinnarna av TripAdvisor Traveller’s Choice 2021:

Daftö Resort, Strömstad, Bohuslän
Granö Beckasin Lodge, Granö, Västerbotten
Hultsfred Strandcamping, Hultsfred, Småland
Korskullens Camping, Söderköping, Östergötland
Skäralids Camping & Vandrarhem, Ljungbyhed, Skåne

Högsta gästomdömena

TripAdvisor Traveller’s Choice tilldelas anläggningar som löpande får de högsta gästomdömena i sin kategori. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader.

Trädstuga på Granö Beckasin, en av anläggningarna som får toppbetyg hos TripAdvisor.

Miljontals recensioner

TripAdvisor är världens största rese- och recensionsplattform. Här hittar gästerna mer än 860 miljoner olika recensioner för mer än 8,7 miljoner resmål, hotell, restauranger och upplevelser världen över. Total har cirka 300 svenska campingplatser en så kallad bubble rating (TripAdvisors poängsystem) på minst 4 av 5.

Störst på bokning

Vinnarna finns, tillsammans med 320 andra campingplatser, på Camping.se där gästomdömen från TripAdvisor tillsammans med Sveriges nationella klassificering hjälper gästerna att välja boende. Camping.se är Sveriges mest använda webbplats för bokning av camping- och stugboende. Här har svenska och internationella gäster kunnat boka sitt semesterboende sedan 2006.

SCR Svensk Camping är en bransch- och marknadsorganisation för mer än 300 av Sveriges camping- och stugföretag. Vi marknadsför våra medlemsföretag och deras destinationer i Sverige och Europa samt tillhandahåller råd och stöd för framgångsrikt och hållbart företagande. Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingdestination.

SCR Svensk Camping driver Camping.se som är Sveriges största webbplats för bokning av campingboende, samt Camping Key Europe, ett digitalt förmåns- och incheckningskort med mer än 75 000 användare.

Till SCR Svensk Campings hemsida
Det här är en annons från SCR Svensk Camping och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.
Relaterade artiklar

Smaka på camping: Bergholm arrangerar ny mässa på Elmia

Dometic: Coola kylboxar som tål hårda tag

Ny vd för Husbilslandet

Sponsrad artikel

Tre visningshelger – se alla 2022-nyheterna hos Tumbo!

Hultsfred Strandcamping – TripAdvisor Traveller’s Choice 2021

Diggiloo ger sig ut på vägarna igen

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket