Var med och utse Sveriges bästa campingvärd

Text: Daniel Andersson Foto: Acamp

Nu har du möjlighet att lyfta fram den campingvärd som du tycker förtjänar titeln som Sveriges bästa värd. Tävlingen arrangeras av Acamp, ett nytt nätverk som erbjuder människor att hitta, boka och hyra ut ställplatser.

Det märks att campingsäsongen närmar sig med stormsteg och intresset för att semestra inom Sveriges gränser är rekordstort. Det är tydligt inte minst hos företaget Acamp som lanserat en tjänst för att enkelt hitta och boka ställen att övernatta på – allt från en mysig skogsglänta till lokala mat- och dryckesproducenter.

– Många avstår utlandsresor och söker i stället naturupplevelser och äventyr inom Sveriges gränser, säger Öjje Holt, grundare av Acamp.

Acamp

Acamp som lanserat en tjänst för att enkelt hitta och boka ställen att övernatta på.

”Fantastiska värdar”

Acamp är ett nätverk som sedan 2019 erbjudit människor att hitta, boka och hyra ut ställplatser att övernatta på, antingen via sin app eller via webbplatsen. Acamp samarbetar med markägare över hela landet och erbjuder platser att spendera natten, helgen eller en längre tid av semestern på.

– Vi har besökt de flesta platserna i vårt nätverk och vet att bakom alla fina ställen och vacker natur finns fantastiska värdar som bidrar väldigt mycket till upplevelsen. Det känns därför roligt att i år få uppmärksamma den värd som hittills utmärkt sig lite extra och vi hoppas att fler vill följa med på resan framåt, säger Öjje Holt.

Dags att nominera

Med tävlingen Sveriges bästa värd vill Acamp hylla alla eldsjälar ute i landet som fixar, välkomnar, underhåller sina gäster och hjälper dem att uppleva Sverige från sin bästa sida.

– Inget går upp mot ett fint mottagande och därför är det nu dags att nominera den campingvärd som förtjänar titeln Sveriges bästa värd, fortsätter Öjje.

Alla campingvärdar i landet är möjliga att nominera, oavsett om campingplatsen eller ställplatsen är fristående eller ingår i en kedja/koncept. Du röstar alltså på en person, inte ett företag. Alla som är med och nominerar i tävlingen har samtidigt chansen att vinna en exklusiv kylväska från Dometic, värd ca 5000 kronor.

Acamp Camper van

Acamp samarbetar med markägare över hela landet.

 

Om tävlingen Sveriges bästa campingvärd

Nomineringen pågår 17-28 maj följt av en röstningsperiod 7-18 juni.

Den 23 juni står det sedan klart vem som står som segrare och får ta emot titeln som Sveriges bästa campingvärd.

Läs mer om tävlingen på www.acamp.se eller ladda ner Acamps kostnadsfria app.

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Sponsrad artikel

Så styr du din husvagn – var du än befinner dig

Elmia ställer in årets mässa

Brofästet Senoren – prisad ställplats i Blekinge skärgård

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket