Hobby lanserar ny app

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

I samband med Elmia Husvagn Husbil lanserar Hobby en ny, revolutionerande mobilapp med styrsystemet MyHobby. – Det är en jättesatsning för oss, säger Håkan Jägmar, koordinator på Hobby Caravan.

Nu kan du styra din Hobbyhusvagn genom ett knapptryck i telefonen. Appen är gratis att ladda ner från App Store. Android-versionen till sommarsäsongen 2016.

Nu kan du styra din Hobbyhusvagn genom ett knapptryck i telefonen. Appen är gratis att ladda ner från App Store. Android-versionen till sommarsäsongen 2016. Appen är uppdelad i två delar. Den ena är en kommuikationsdel som är gratis och vänder sig till alla husvagnsägare oavsett märke. Den andra delen kallas MyHobby – ett system för att fjärrstyra en Hobbyhusvagn (från årsmodell 2015 och framåt) och är ett tillval man gör när man köper husvagnen.– Med MyHobby kan du bl a kolla och styra elförbrukning, batteritid och temperatur, säger Håkan Jägmar.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid.

Mats Svensson, vd Hobby Fritid. Serviceboken i mobilenMed den andra delen av appen kan du bland annat skräddarsy din egen husvagn med Husvagnsbyggaren, få svar på vanliga frågor kring husvagnsägandet samt hitta den camping som passar dig bäst och sedan boka din plats genom samarbetspartnern camping.se. – Med Hobbyappen har du serviceboken direkt i mobilen. Du får påminnelse när det är dags för service och erbjudanden från sin förvalda återförsäljare och verkstad, avslutar Håkan Jägmar.

Relaterade artiklar

Black Weekend på Camping.se

Upplev Bohuslän: Fem guldkorn under lågsäsong

SCR Svensk camping: Stor ökning av utländska campare i september

Campingbio tillbaka sommaren 2022

Öland: Liten ö med stor shopping

Nytt vin från Laika

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket