Hitta din campingplats med mobiltelefonen

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Camping.se tar camping.se steget ut till mobiltelefonen och var mans ficka. Allt för att gästerna ska kunna hitta sin campingplats oavsett var de befinner sig.

Klicka för större bild På den mobila versionen av Camping.se finns alla SCR:s medlemmar tillgängliga i ett mobilt format. Här kan gästen snabbt och enkelt söka på campingplatsens namn eller en destination. Campingplatserna presenteras med kontaktuppgifter, bild, beskrivande text, öppettider, gps-koordinater och vägbeskrivning.Adressen är mobil.camping.se. Med mobil.camping.se blir SCR:s söktjänster för campingboende än mer kompletta. SCR-katalogen, camping.se och mobillösningen är den perfekta kombinationen för alla som letar efter en SCR-ansluten campingplats.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket