Campout

CampingSverige.se

5.8.08

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Cabby.se
Dela
 

Svenska Cabbys framtid säkrad

Redan för flera månader sedan kunde CampingSverige.se meddela att holländska Tirus Group hade gått i konkurs (9 nov 2007, red.). Sedan dess har svenska Cabbys framtid varit oviss, men nu är framtiden säkrad berättar Cabbys direktör Per Nilsson, för CampingSverige.se

Klicka för större bild


Investeringsföretaget Outback Capital Management AB står bakom

Det är investeringsfirman Outback Capital Management AB i Karlstad som investerar i det svenska och mycket starka varumärket.

– Vi ser mycket positivt på framtiden både för Cabby och branschen, men erkänner också att den avmattade försäljningen skapar en stor utfordring för oss. Men målet är att stå med en ännu starkare produkt när utvecklingen vänder igen, berättar Per Nilsson, som också är delägare i Outback Capital Management.

Outback Capital berättar att firman har fått ett bra intryck av Cabby – både av själva firman, men också av medarbetarna, återförsäljarna och de utländska marknaderna.

Outback Capital Management AB utvecklar industriella firmor i Mellansverige. Firmans direktör är Anders Edström.

Den danska importören Christian Jørgensen är också ytterst tillfreds med lösningen som kommer på helt rätt tidpunkt, då Cabby är redo att presentera alla nyheter inför 2009.

De kan du självklart läsa om inom kort här på portalen.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt