Svenska Cabbys framtid säkrad

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Redan för flera månader sedan kunde CampingSverige.se meddela att holländska Tirus Group hade gått i konkurs (9 nov 2007, red.). Sedan dess har svenska Cabbys framtid varit oviss, men nu är framtiden säkrad berättar Cabbys direktör Per Nilsson, för CampingSverige.se

Klicka för större bild Investeringsföretaget Outback Capital Management AB står bakomDet är investeringsfirman Outback Capital Management AB i Karlstad som investerar i det svenska och mycket starka varumärket. – Vi ser mycket positivt på framtiden både för Cabby och branschen, men erkänner också att den avmattade försäljningen skapar en stor utfordring för oss. Men målet är att stå med en ännu starkare produkt när utvecklingen vänder igen, berättar Per Nilsson, som också är delägare i Outback Capital Management.Outback Capital berättar att firman har fått ett bra intryck av Cabby – både av själva firman, men också av medarbetarna, återförsäljarna och de utländska marknaderna. Outback Capital Management AB utvecklar industriella firmor i Mellansverige. Firmans direktör är Anders Edström. Den danska importören Christian Jørgensen är också ytterst tillfreds med lösningen som kommer på helt rätt tidpunkt, då Cabby är redo att presentera alla nyheter inför 2009.De kan du självklart läsa om inom kort här på portalen.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket