Tabbert 2009: Nya Paganini

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Tabbert hakar på trenden mot nytt färgkoncept med nya Paganini, lackerad i silver och svart. Även interiören är ny med snickerier i mahogny samt ny planlösning med enkelsängar som smidigt kan omvandlas till dubbelsäng framtill i vagnen.

Tabberts värstingvagn Paganini utvidgar begreppet husvagn

Tabberts värstingvagn Paganini utvidgar begreppet husvagn Köket i Paganini är nytt med gasfjädrar i samtliga skåp, utdragbart backskåp, inklädd kylskåpsdörr samt tre nedsänkta gaslågor. Den extrautrustade vagn som visas på mässan och kostar drygt en halv miljon har även aircondition placerad uppe vid taket samt surroundljud. – Paganini är framtidens vagn, ett helt nytt koncept som utvidgar begreppet husvagn. Många tycker att den är fruktansvärt snygg, säger Olle Bergholm. Modellserien Puccini har fått en ansiktslyftning samt ny planlösning med spaciöst badrum som sträcker sig över vagnens hela bredd.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket