Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

30.11.08

Av: Helle Andersen Fotograf: bolon.com
Dela
 

Bolon 2009: Skön och snygg semester med rätt matta i förtältet

Camparna som har blivit fler och mer medvetna efterfrågar nu mer både kvalitet och snygg design. Det har danska förtältstillverkaren Isabella tagit fasta på och låtit svenska Bolon specialdesigna mattor som harmoniserar med tälten. De två marknadsledande företagen presenterar tillsammans en helt ny serie förtältsmattor som endast säljs exklusivt av Isabellas återförsäljare.

Klicka för större bild


Nära samarbete

Golv- och mattillverkaren Bolon har gemensamt med den danska förtältsproducenten Isabella tagit fram en kollektion som enbart erbjuds tillsammans med de danska kvalitetstälten. Företagen har sedan länge ett nära samarbete som i och med nya mattkollektionen fördjupats än mer. Specialdesignade Isabella Line matchar förtälten i färg, struktur och kvalitet. Lanseringen sker 2009 och serien innefattar tre olika mattor i färgställningarna Sund (blå), Strand (beige) och Glitter (grå).

Medvetna campare

Det har åter blivit trendigt att campa och förutom de vana, etablerade camparna syns även allt fler yngre ge sig ut med husvagn och husbil.  Effekten av det har visat sig omedelbar. Förutom kvalitet och komfort efterfrågas nu design och stil i allt högre grad. Därför har den nya mattkollektionen fått en sober, textil look med inslag av kommande säsongs stora trend, metallic. Tobias Hendén, Bolons försäljningschef för campingsegmentet, förklarar:

– Vi har märkt en tydlig förändring bland våra kunder. Främst är det segmentet yngre campare som har ökat och de sätter också stor prägel på hur utbudet ser ut. Camparna har som grupp blivit mer trendmedvetna men är fortfarande införstådda med att det krävs hållbara och rejäla produkter. För oss har det varit väldigt stimulerande att ta fram en exklusiv kollektion för Isabella som är ett så etablerat och välrenommerat företag inom campingsektorn. Deras målgrupp överrensstämmer med vår eftersom de också satsar på kvalitet, funktionalitet och design.

Bekvämt, varmt och torrt

Förtältsmattor bör vara slitstarka, funktionella och ge samma komfort och värme som golvet i husvagnen. De ska ligga stadigt och vara behagliga att gå på och dessutom hålla smuts och fukt borta. Isabella Line är specialkonstruerat för att motsvara alla krav som ställs på en bra förtältsmatta. Liksom alla andra Bolonprodukter är den nya kollektionen tillverkad med stor miljöhänsyn.

Fakta

Bredd: 250 cm/300 cm/350 m
Vikt: ca 500 gr/m²
Flamsäker
Halksäker
Slitstark
Krymper inte
Suger inte åt sig fukt
Miljövänlig.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt