Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.12.08

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

DWT-tält till de nya Hobby

I nära samarbete med utvecklingsavdelningen hos Hobby har dwt-tält arbetat med att utveckla ett nytt beslag som gör det möjligt att montera tältstänger i den nya kantprofilen. Vario-Clip-Hobby är namnet på de nya skruvlösa beslagen för montering av förtält på den nya generationen av Hobby.

Vario-Clip-Hobby från dwt-tält, speciellt utvecklade för den nya generationen av Hobby

Vario-Clip-Hobby från dwt-tält, speciellt utvecklade för den nya generationen av Hobby


Resultatet är den nya Vario-Clip-Hobby

Med Vario-Clip-Hobby presenterar dwt-tält ett säkert  väggbeslag för uppsättning av tältstänger på de nya Hobby husvagnarna. Hobby har på den nya 2009 modellen ändrat kantprofilen vilket medförde att man också kunde utveckla en ny konstruktion för montering av förtält. Dwt-tält har tillsammans med konstruktörer från Hobby utvecklat det nya beslaget som passar perfekt på den nya kantprofilen.

- Vi har arbetat mycket nära med Hobby angående det nya beslaget och vi är mycket tillfreds med resultatet. Tillsammans har vi hittat den optimala lösningen att montera förtältet på de nya Hobby vagnarna, uttalar Claus Winnerknecht, direktör vid dwt-tält.

Vario Clip-Hobby passar perfekt

Vario-Clip-Hobby är en vidareutveckling av det välkända Vario-Clip-Systemet som idag är standard på alla dwt-tält modeller och är ett skruvlöst beslag för montering av förtält. Dessa lösningar av förtältbeslag kommer att höra framtiden till. Dwt-tälten har således utvecklat det nya beslaget, så det ligger an helt mot den nya kantprofilen. Trycket är placerat helt på den nya profilen vilket medför ett mycket stabilt fäste av tältet, även i mycket kraftig vind visar det mycket god stabilitet.

- Clipset passar perfekt. Det sitter fast riktigt bra och håller stängerna mycket säkert, säger en begaistrad utvecklingschef från Hobby fabriken Ralf Skrubel,

Vario-Clip-Hobby passar till alla modeller av dwt-tält.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt