CampingSverige.se

15.11.08

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Kläppens Camping
Dela
 

Kläppens Camping: Sveriges första vintercamping

Kläppens Camping ligger naturskönt beläget intill Västerdalsälven.

Klicka för större bild


Här finns ca 220 elplatser varav flera är strandtomter precis intill älven.
Varje år väljer allt fler att ställa upp vagnen för vintersäsong. Ni har som Säsongsgäst här 50% på Säsonsliftkort 08-09 eller 20% på veckokort på Kläppen Ski till En familj i vagnen. Att det är ca 400 meter till liften och att ländåkningsspåret får över campingen gör inte saken sämre!

Sommar:
Tänk att på morgonen höra fiskar plaska, bävern leka i vattnet eller se ekorren springa mellan träden. Vid flera tillfällen har älg spatserat över campingen, helt ogenerat!

Kläppen camping har ett moderna servicehus. Här har alla duschar separata bås och en extra varmvattenberedare så oönskat kallvatten i duschen finns i varje fall inte här! På både dam och herr finns handfat anpassade för både barn och vuxna.

Efter en dag i skidbacken eller långa naturvandringar är det många som uppskattar ångbastun. Det har både en avslappnande och helande effekt på en fysiskt ansträngd kropp. Må tro att man sover gott sedan!

Logen är den delen där gästerna kan laga mat och äta, sitta och koppla av eller umgås i. Under hösten 2000 har campingplatsen totalrenoverat utrymmena och ställt in både pingis, dart och olika spel för att gästerna ska kunna göra alternativa aktiviteter. I TV-rummet finns både soffa, fåtöljer och bord och parabol TV.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt