Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

4.10.05

Av: Pressemeddelelse Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Outwell
Dela
 

Outwell Hartford L - kupoltält för hela familjen

Du vet hur det är. Man är ute och campar med hela familjen och allt är en enda röra. Allt man måste ha är borta, gömt någonstans under allt det man inte har behov av just då. Så behöver det dock inte vara. Inte om man använder Outwells Hartford L - kupoltält. Detta rymliga trerums kupoltält, med plats för åtta personer, har fullt av praktiska detaljer till fördel för hela familjen.

Klicka för större bild


Outwell har försett Hartford L -tältet med praktiska "organizer" -fickor, som gör det lätt att hålla ordning på sakerna - även när man är många. Och, med en ståhöjd på mer än två meter i uppehållsrummet är det lätt att få överblick. Stora panoramafönster säkrar att dagsljuset släpps in i hela uppehållsrummet. Det har för övrigt fast botten, vilket betyder, att det inte heller är några problem med drag. I Hartford L - tältet kan man sitta inne i all slags väderlek. Myggnät i dörrarna och bak i sovkabinerna håller objudna gäster borta, medan man samtidigt får bra ventilation i tältet. Det unika Dry zip systemet säkrar dessutom att det inte kommer in vatten vid dragkedjorna.

Som en extra liten detalj är Hartford L - tältet utrustat med Outwells lilla skylight-fönster i toppen, som gör det möjligt att titta på stjärnorna - även om man sitter inne och har det varmt och skönt. Och innan man kryper ut ur sovkabinen på morgonen, kan man kolla vädret genom Low Light fönstret, som också är idealiskt när man skall ha lite frisk luft eller dra in en el-ledning in i kabinen. Och det  finns möjlighet att sätta upp solskydd i fronten eller vid bakdörren.

Outwell stiger alltså i graderna - också genom att tältet inte väger för mycket, vilket är av stor vikt. Hartford L väger ca 21 kg och fås i Outwells praktiska tältpåse med axelrem. Så det enda du behöver koncentrera dig på, är det viktigaste, nämligen familjen och upplevelserna.

Outwell produkterna säljs hos förande varuhus, byggmarknader, outdoor-butiker samt husvagnsförsäljare.

Läs mer om Outwell här:

www.outwell.se

Campingsverige.se testar

Redaktionen testar i dagarna Outwells populära tält.

Läs testen i slutet av augusti här på portalen.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt