Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

11.4.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Adria 2011: Matrix - mycket husbil för pengarna

Adrias husbilar har spännande planlösningar och man får mycket husbil för pengarna. Adria Matrix serie inför säsongen 2011 är inget undantag.

Adria Matrix - 2011 modell

Adria Matrix - 2011 modell


Hela serien finns i fyra olika storlekar och alla är delintegrerade, vilket de flesta vagnar som säljs mest i Europa i dagsläget är. Här har skapats precis så mycket plats som man har behov av, utan att bilen blir för stor att köra runt med. Adria Matrix seriens minsta husbil heter 650 SK och den största heter 680 SL eller SP. Bokstäverna indikerar vilken sänginredning bilarna har.

Alla modeller i serien har stora och trevliga sittgrupper där stolarna i förarhytten kan snurras runt så att de integreras med övriga sittplatser. I mitten av husbilen ligger köket som har allt det man har behov av på sin semester, samt badrummet.

Utöver den lilla skillnaden på storlekarna så är det primärt sovrummen som varierar i de fyra modellerna. Sängarna fås bland annat som dubbelsängar placerade antingen på längden eller på tvären, enkelsängar och en variant där man kan gå hela vägen runt sängarna på tre sidor.

Det finns stora och rymliga förvaringsutrymmen för all camping- och fritidsutrustning som behövs under semestern. Adria Matrix serien är idealisk för ett par som värdesätter det fria livet och gärna åker dit näsan pekar. Det finns plats för det man behöver och komforten är i topp.

Du hittar närmaste Adria återförsäljare på www.adria.se

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt