Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

17.3.10

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Buerstner.com
Dela
 

Bürstner 2010: Aero Van

Aero Van presenterades första gången 2007 på Caravan Salon i Düsseldorf som konceptbil. Husbilen väckte stort intresse och finns nu i sortimentet för 2010.

Bürstner Aero Van T 700 - 2010 modell

Bürstner Aero Van T 700 - 2010 modell


Aero Van är en halvintegrerad modell byggd på Mercedes chassi i kombination med AL-KO.

Aero Van vänder sig till kunder som vill ha något alldeles extra i form av design och körkomfort. Den har branschens lägsta luftmotstånd och tillsammans med bilens låga tyngdpunkt blir körupplevelsen garanterat något utöver det vanliga. Valnötsinredningen och den ljusa skinnklädseln Strada som standard gör insidan minst lika tilltalande som utsidan.

Med en motor på 129 hk som standard, automatlåda och bakhjulsdrift tillsammans med en släpvagnsvikt på hela 2 000 kg lär Areo Van tilltala även den mest kräsne chauffören. Ytterligare två motoralternativ finns som tillval, då 163 hk eller hela 190 hk, där samtliga motorer uppfyller Euro 5:s miljökrav.

ABS, ASR, ESP, automatväxellåda, air condition i bildelen, Webasto, centrallås, el-fönsterhissar, partikelfilter, dimljus, aluminiumfälgar, airbag för förare och passagerare, farthållare, cd-radio är delar av det som finns standard i chassidelen.

Bodelens standardutrustning är inte heller något som skäms för sig. Pilotstolar, ädelträpanel, Skyroof, Hartal Premium bodelsdörr med fönster, Air-plus systemet, justerbara huvudgärdar på bädden, 160 liters kyl/frys med inbyggd ugn (Tec-tower), TV-antenn, Truma Combi 6 EH panna med inbyggd el-kassett, golvvärme, uppvärmd spillvattentank och rör, köksfläkt, extra bodelsbatteri, värmeväxlare m m.

Modellen finns i en planlösning (T 700) och har en längsgående dubbelbädd, med intilliggande toalett med separat dusch, vinkelkök och en traditionell ”halvdinett”, med vändbara förar- och passagerarstolar.

Med längdmåttet 699 cm, bredd 230 cm och en höjd på endast 270 cm kan bilen fås med totalvikt från 3 500 kg upp till 3 850 kg. Aero Van finns i två lackeringar, varav silver är standard. Carbon Black kan fås som tillval utan kostnad.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt