Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.9.09

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Bürstner 2010: Elegance

Från början skulle nya Elegance ha presenterats under 2009. Men för att kunna göra något långt utöver det vanliga väntade Bürstner med introduktionen ett år. Nu är nya Elegance här och den har blivit något långt utöver det vanliga.

Bürstner Elegance I 821

Bürstner Elegance I 821


Elegance har fem nya planlösningar, alla i absolut senaste design såväl in- som utvändigt. Med modeller från 709 cm upp till hela 919 cm garanteras en boendekomfort utöver det vanliga. De 3-axliga modellerna byggs med Bürstners dubbelgolvsystem, medan de 2-axliga modellerna byggs med utdragbara lastlådor som döljs i sidokjolarna. Samtliga modeller byggs på Fiat /AL-KO:s beprövade teknik, vilket garanterar högsta åkkomfort i alla lägen.

I 726 G med sina långbäddar ovanpå garaget, 759 cm totallängd, vinkelkök, stor kyl/frys på 160 liter, samt L-sittgrupp är utrustning som varit värd att vänta på. I 730 är en bil med Kingsizebädd, vinkelkök samt L-sittgrupp, också den med en totallängd på 759 cm.

Populära I 821 G:s planlösning finns kvar som tidigare. I 710 G som varit bästsäljaren under de sista åren har nu blivit hela 919 cm och bytt namn till I 810 G. Största skillnaden märks i sittgruppen som fått ännu generösare mått.

Helt nya snickerier i (Bog Oak) mörk ton tillsammans med mycket ljusinsläpp och ett nytt belysningskoncept ger den lyxigaste känslan någonsin i Elegance. I köket har många nya förbättringar har gjorts, till exempel generösare avställningsytor, ny modell på spis samt Tec-tower som standard. Andra nyheter i Elegance är att samtliga modeller fått elektriskt manövrerad överbädd och elektriskt manövrerad kingsizebädd i I 730 samt justerbara pilotstolar för förare och passagerare.

Alde centralvärme finns som standard i I 821 G och I 810 G samt som tillval i övriga modeller. Golvvärme, uppvärmda och isolerade spillvattenrör samt tankar i samtliga modeller (ej I 810, I 821 på grund av dubbelgolvet), gör Elegance ytterst lämplig även för rent vinterbruk.

Chassi på 3 500 kg, 3 700 kg eller 4 000 kg för de 2-axliga modellerna, och 5 000 kg för 3-axliga I 821 G och I 810 G. ABS, ASR, farthållare, aluminiumfälgar, AC-bildel, dubbla airbags, justerbara pilotstolar samt cd-radio är andra delar som blivit standard i nya Elegance.

I bodelen finns också värmeväxlare, Hartal premium bodelsdörr med integrerat fönster, Skyroof, elektriskt insteg, förardörr, Air-plus systemet, Relinersoffa (I 821 G och I 810 G), köksfläkt, utvändig belysning vid insteg samt en rad andra bekvämligheter. Allt för komfort utan gränser.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt