Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

8.10.09

Av: Susanne Barthold Fotograf: Bürstner
Dela
 

Bürstner 2010: Spännande nyheter för alla typer av campare

Modellåret 2010 presenterar Bürstner åtta nya modeller. Alla med spännande nyheter för alla typer av campare. CampingSverige.se ger en kortfattad presentation nedan.

Aero Van T 700.

Aero Van T 700.


Nexxo
Samtliga modeller av Nexxo byggs från modellåret 2010 på Fiats lågbyggda chassi med bredare spårvidd bak. Nexxo har ett bra pris i förhållande till den generösa standardutrustningen som t.ex ABS, ASR, pilotstolar, Midi Heki, elektriskt insteg, TV-antenn, cd-radio, panna med elkasett, golvvärme och uppvärmd spillvattenstank. Stor kyl och frys ör tillval som troligtvis kommer öka intresset för Nexxo.

Solano
En populär modell som fått ny design. Ett nytt takfönster ger mer ljusinsläpp och bättre luftcirkulation. Vagnens vikt har reducerats och snickerier i valnöt och kanter i massivt trä ger ett robust och lyxigt intryck. Med Solano får man 160 liters kylskåp, Air-plus system, ABS, ASR pilotstolar, Skyroof, takrails, elektriskt insteg, TV-antenn, cd-radio, golvvärme, uppvärmd spilltank och rör samt elkassett, allt detta som standard.

Aero Van
Denna modell är halvintegrerad och byggd på Mercedes chassi i kombination med AL-KO. Önskar du något extra i design och körkomfort är detta bilen för dig då den har ett mycket lågt luftmotstånd som gör körupplevelsen till något utöver det vanliga. Interiört hör ljus skinnklädsel till standardutrustningen tillsammans med en rad andra finesser som t.ex. Hartal Premium bodelsdörr med fönster, Truma Combi 6 EH panna med inbyggd el-kassett, justerbara huvudgavlar på sängen, ABS, ASR, ESP, automatisk växellåda, aluminiumfälgar, 160 liters kyl/frys med inbyggd ugn, golvvärme och uppvärmd spillvattentank för att nämna några. Silverlack är standard men Carbon Black kan fås som tillval utan extra kostnad.

Solano T 615.

Solano T 615.


Ixeo
Denna vagn vann terräng när den introducerades 2008 med sin nedfällbara dubbelsäng. Inför modellåret 2010 har några mindre interiöra förändringar gjorts, bland annat bättre belysning i sittgruppen. Ixeo finns nu i fem olika planlösningar. Standard är ABS, ASR, cd-radio, pilotstolar, Skyroof, elektriskt insteg, Truma Combi 6 EH med inbyggd el-kassett, TV- antenn, golvvärme, uppvärmd spillvattenstank, m.m.

Ixeo Plus
Ixeo är vagnen med det smarta konceptet. Den har flera exteriöra detaljer som förstärker den sportiga looken. Ixeo Plus har elektrisk överbädd, air-condition i bildelen, kyl/frys på 160 liter, passargerar air-bag uppvärmda och elmanövrerade sidospeglar, farthållare m.m. Motorer från 2,3 liter upp till 3,0 liter.

Viseo
Viseo är en helintegrerad modell med tuff design. Finns i tre nya modeller, en med våningssäng, en med Kingsizebädd och en mindre modell med långdar ovanpå garaget. Motorer från 2,2 upp till 3,0 liter. Till standardutrustningen hör ABS, ASR, pilotstolar, elmanövrerade sidospeglar, köksfläkt, TV-antenn, cd-radio, AC-bildel, farthållare, Truma Combi 6 EH med inbyggd elkassett, golvvärme och uppvärmd spillvattentank.

Elegance I 821.

Elegance I 821.


Aviano
Helt ny modell byggd på AL-KO:s bredspåriga och lågbyggda chassi introduceras 2010. I 604 G och I 728 G är de nya modellerna som kommer med långbäddar, vinkelkök 160 L kyl/frys. Vit är standardlack men silver och champagne finns som tillval. Nytt är den justerbara förarstolen och den välutrustade bodelen. Elektriskr insteg, Heiki – 3 taklucka, Airplus system, köksfläkt, 160 liters kyl/frys, TV-antenn, elektrisk manövrerbar kingsizebädd, värmeväxlare, hållare för flatscreen m.m. dessutom ABS, ASR, pilotstolar, cd-radio och air-bag på förar- och passargerarsidan.

Elegance
Alla fem Elegance- modellerna kommer i den absolut senaste designen. Minsta modellen är 709 cm och största 919 cm. De 3- axliga modellerna byggs med Bürstners dubbelgolvsystem och de 2-axliga med utdragbara lastlådor.  I 726 G finns L-sittgrupp och vinkelkök med 160 l kyl/frys. I 730 har Kingsizebädd, vinkelkök och L-sittgrupp.

I 821 G har kvar sin planlösning. Stora ljusinsläpp och mörka snickerier ger ett lyxigare intryck än någonsin. Köket har fler nya förbättringar som t.ex. ny spis och generösare avställningsytor. I I 821 G och I 810 G är Alde centralvärme standard.

ABS, ASR, alu- fälgar, farthållare, AC-bildel, dubbla air-bags, justerbara pilotstolar samt cd-radio är något som blivit standard i nya lyxiga Elegance.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt