Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

22.10.09

Av: Hans Reckweg
Dela
 

Cabby 2010: Satsar på barnfamiljerna

Det senaste året har Cabby haft stor framgång med ett ökat antal marknadsandelar, och det är något de naturligtvis önskar att hålla kvar vid.

Klicka för större bild


År 2010 kommer det många spännande nyheter från Cabby. Nytt är utrustningspaketet ”Black Line”, tre nya vagnar med barnrum samt många mindre och större förbättringar som på ett ännu tydligare sätt understryker Cabbys grundläggande värden: Säkerhet, komfort, kvalitet och det bästa inomhusklimatet.

Cabby satsar mycket på säkerhet. Som enda nordiska märke har man ATC systemet som standardutrustning i alla modeller. Med ATC uppnår man samma körsäkerhet som gäller för moderna bilar med ESP.

Cabbys familjevagn

År 2010 har man valt att satsa ännu mer på barnfamiljerna. För att hela familjen skall ha det bra tillsammans erbjuder man flera olika planlösningar och vagnsstorlekar. I de nya modellerna: 700, 740 och 800 F2C har barnen till och med fått egen lek- och spelhörna, med ett praktiskt bord för dator och leksaker.


Klicka för större bild


Flera förbättringar

För att ytterligare öka komforten har Cabby lanserat flera nyheter 2010. Det har kommit ny belysning över överskåpen och nya hyllor över sängen. Sittkomforten har förbättrats med nya dynor som har en hårdare skumkärna på 30 mm. Man kan få extra nackkudde för ytterligare bekvämlighet i soffan. Det finns två nya sofftyger, Linnea och Kajsa, i blått respektive beigt. Föredrar man skinn kan man välja det nya överdraget Dallas, i rött.

I 2010 modellerna monteras nu som standard det av Cabby utvecklade system som förhindrar frost i avloppet. Systemet har förbindelse med golvvärmen. Värmefördelningen i vagnarna har också förbättrats genom att ändra på luftspalternas utformning.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt