Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.10.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Cabby.se
Dela
 

Cabby Caienna – späckad med lyx

Cabby Caienna är det sista stjärnskotten på himlen från den svenska kvalitetsproducenten. När man inte längre trodde det var möjligt att tillverka en husvagn med mer lyx presenterar Cabby inför säsongen 2011 Cabby Caienna.

Cabby Caienna - 2011 modell

Cabby Caienna - 2011 modell


Som något helt nytt kan Cabby nu alltså erbjuda separat golvvärme på så vis att man inte behöver ha hela centralvärmeanläggningen igång, utan nöja sig med enbart golvvärme. Det finns också en möjlighet att välja vilken ände, fram eller bak, av vagnens temperaturkännare som skall vara aktiv. Detta är en attraktiv funktion under vår och – höst då golvvärmen ofta kan var tillräcklig som värmekälla.

- Vi arbetar hela tiden med att förbättra produkten i förhållande till de önskemål som våra kunder har. Detta system är en väsentlig förbättring av värmesystemet och just värme är ett fokusområde då de allra flesta av våra kunder använder sina vagnar året runt, säger Christian Jørgensen på Camping Nordic som är agent för Cabby i Danmark.
- Säkerhet är inte något som säljer, men det är otroligt viktigt att man vet att vagnens köregenskaper är i topp. Det gör att man kan koppla av under sin semester säger Christian Jørgensen från Cabby.

Cabby Caienna

Cabby Caienna


Perfekta ramarna

Cabby Caienna har också Cabby Comfort Concept med alla de interiöra bekvämligheter man kan tänka sig. Den har också anatomiska madrasser och soft close på kökslådor och överskåp i hela vagnen. Det finns torkskåp, skidförvaring och marknadens bästa isolering, vilket ger perfekt inomhusklimat både sommar som vinter.

Med den nya Cabby Caienna behöver man inte tänka på om man saknar något för det gör man inte. Man får de perfekta ramarna för alla former av semester oavsett var och när under året man reser.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt