Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

29.10.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Camping Cheque
Dela
 

Camping Cheque: Digital campingsemester med Silver Card

Idag tar den stora europeiska organisationen Camping Cheque, som erbjuder övernattningar till fast lågpris på 600 europeiska campingplatser, ännu ett steg på vägen mot det digitala betalningssättet.

Klicka för större bild


- Med det nya betalkortet Silver Card är det nu slut med kontantbetalning och gammaldags papperscheckar, som är besvärliga och kan bli stulna under resan. Silver Card betyder full flexibilitet och säkerhet. Det är nästan som i bankvärlden, där de gamla papperscheckarna övergått till det moderna betalkortet, säger Camilla Dvinge på Camping Cheque´s skandinavienkontor.

Nya Silver Card har utvecklats utifrån den teknologi och erfarenhet som organisationen under flera år använt till det så kallade Cold Card. Men medan Cold Card fungerar både som betalkort, fördelskort och bonuskort så är Silver Card ett rent betalningskort.

Klicka för större bild


Europa Guiden 2010

Med ett Silver Card följer också 2010 års nya campingguide” Europa Guiden”, som utförligt beskriver  de knappt 600 campingplatserna i 27 länder som anslutit sig till organisationen.  Att tillhöra CampingCheque innebär att campingplatserna  under vissa perioder erbjuder två personer att övernatta för endast 15 Euro per natt i egen husvagn eller husbil. En välkommen idé i en tid av finanskriser och bantade semesterbudgetar.

Precis som allehanda lågpriserbjudande väller fram har även rabatter i campingbranschen sett dagens ljus under senare år.  Bakom det nya Silver Card står organisationen Camping Cheque med sitt nätverk av nästan 600 campingplatser, vilka representerar cirka fyra miljoner övernattningar om året.
Men även om priserna är låga, så håller campingplatserna fortsatt hör kvalitet.

- För Camping Cheque är inte frågan endast kvantitet utan även kvalitet, menar Camilla Dvinge. Vi kvalitetssäkrar alla anslutna platser i nätverket och lyssnar regelbundet till gästernas åsikter. Vi lägger särskilt stor vikt vid mottagande, service och städning av servicehus.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt