Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.9.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Dethleffs.de
Dela
 

Dethleffs 2011: CaraLiner – en helt speciell lyxvagn

Med CaraLiner kombinerar Dethleffs ädel design med luxiös interiör och innovativ teknik, lite annorlunda än det traditionella.

Klicka för större bild


Lyxvagnar är en helt ny era inom caravanismen och vänder sig i första hand till människor med högt ställda krav och sinne för god design. Släktskapet med husbilsserien Globetrotter XXL Premium Liner gör att den sticker ut på mässan.

Möbelkonstruktion och design togs över från Premium Liner och anpassades perfekt till den nya vagnen. Det är möjligt att välja bland två stilar. På utrustningssidan är en dragfri klimatanläggning och på toaletten en inredning som gör att man med olika inställningar av dörrar kan skapa ett rymligt bad- och omklädningsrum.

Klicka för större bild


Sovrummet har självklart en bekväm säng och möjligheter för olika programmeringar av ljuset.
Den rymliga sittgruppen inbjuder till samvaro och har gott om plats för sex personer och möjlighet att välja  bland flera olika tygkombinationer. Köket har det mesta i utrustningsväg och gott om plats att breda ut sig på, och kan om man vill levereras med diskmaskin.

Utvändigt är det blank karosseriplåt i vitt, men kan som tillval levereras i silver. Front- och bakvägg är i GFK. I fronten finns två luckor till gastuben, som möjligör enkelt byte av gaspatron. CaraLiner kommer i tre planlösningsalternativ.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt