Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.10.11

Av: Lars Erik Paulsson
Dela
 

Thetford: Excellent designad Porta Potti

Thetford, som uppfann världens första campingtoalett, har nu lanserat nästa generation portabla toaletter med bland annat lyxmodellen Excellence.

Hållare för toalettpapper är elegant inbyggd

Hållare för toalettpapper är elegant inbyggd


Mjukt rundade former kännetecknar Thetfords nya Porta Potti Excellence

Mjukt rundade former kännetecknar Thetfords nya Porta Potti Excellence


När Thetford lanserade sin kassettoalett i slutet av 1980-talet, fanns cirka 150 000 husvagnar i Sverige. Eftersom utskrotningen av husvagnar är liten, finns det än i denna dag ett mycket stort antal husvagnar med den gamla typen av campingtoalett – och många ägare vill säkert kunna uppgradera till något modernare och fräschare.

Då kan nya Porta Potti Excellence, med sin mjuka och sofistikerade design, vara värd att titta på.

– Porta Potti Excellence har designats med slutanvändaren i åtanke, säger Thetfords marknadschef Maarten de Roos. Den innehåller olika smarta funktioner för att göra din upplevelse mycket mer bekväm när du uträttar naturbehoven.

Det är inte bara den unika designen som gör Excellence annorlunda än alla andra portabla toaletter, den utmärker sig också med en toalettform och höjd på sitsen som liknar den där hemma. I kombination med en större storlek på skålen gör detta att också äldre människor kan använda toaletten bekvämt.

Dessutom får användaren fördelen av en väldesignad kontrollpanel med en pump, vattenpåfyllningsenhet och vattennivåindikator, smidigt integrerade med toaletten. En toalettrulleshållare är också integrerad i Excellence, så toalettpapper finns alltid inom räckhåll för användaren. Sist men inte minst är en nivåindikator både för avfallstanken och för spolvattentanken standard. Detta innebär att användaren slipper obehagliga överraskningar, då kontrollpanelen talar om när avfallstanken behöver tömmas eller spolvattentanken behöver fyllas på.

Läs mer här: www.thetford.eu

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt